Χωριστοί δρόμοι για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα – Πώς θα χωριστεί στα δύο η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1
24 days ago
6

Αναβρασμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 καθώς κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα συμβεί στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Αν και όλα έδειχναν ότι Σκορδά και Λιάγκας θα συνέχιζαν με την τωρινή σύνθεση και τη νέα χρόνια φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Μπέζα στον ΑΝΤ1 θέλουν και τους δύο πολύ και μελετούν πώς θα χωριστεί η πρωινή ζώνη σε δύο εκπομπές.

10-12 και 12-2 φαίνεται πως θα είναι όπως όλα δείχνουν οι δύο ζώνες των δύο εκπομπών. Ποιος όμως θα δίνει σκυτάλη στον άλλον και ποιος θα παίρνει το δυνατό lead in από τον Γιώργο Παπαδάκη;

Η Φαίη Σκορδα θέλει να σερβίρει πρώτη πρωινό καφέ με μια άκρως γυναικεία ψυχαγωγική εκπομπή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της. Αν τελικά το κανάλι καταλήξει στο 10-12 ως ώρα προβολής -που είναι το πιθανότερο- αφού το savoir vivre «απαιτεί» οι κυρίες να προηγούνται, η Φαίη θα εμφανίζεται πρώτη και θα βρίσκεται απέναντι στα αντίπαλα ψυχαγωγικά πρωινά.

Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας θα παίρνει σκυτάλη από τη Φαίη Σκορδά και θα βρεθεί ξανά απέναντι στη Ζήνα Κουτσελίνη με μια εκπομπή επικαιρότητας, όπως είχε συμβεί τρία χρόνια πριν όταν ήταν στον ΣΚΑΪ.

Κάποια σενάρια θέλουν το τηλεοπτικό δίδυμο να παίρνει μια ώρα νωρίτερα σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη, δηλαδή στις 9. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και μοιάζει περισσότερο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

in.gr