Christina Applegate: Απέκτησε το δικό της αστέρι στο Walk of Fame του Χόλιγουντ – Λύγισε από συγκίνηση
1 year, 5 months ago
6

Η Christina Applegate τιμήθηκε με το δικό της αστέρι στο Walk of Fame στο Χόλιγουντ και λύγισε από συγκίνηση.

Η ηθοποιός, που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2021, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση τη Δευτέρα στην τελετή κατά την οποία τιμήθηκε για τα επιτεύγματά της στη διάρκεια της καριέρας της στη βιομηχανία του θεάματος.

Ποιοι παρευρέθησαν στην τιμητική εκδήλωση

Στο πλευρό της ήταν οι πρώην συμπρωταγωνιστές της στη σειρά που την καθιέρωσε παγκοσμίως “Παντρεμένοι με παιδιά” Katey Sagal και David Faustino, ενώ κοντά της βρέθηκαν και η Selma Blair, όπως και η Linda Cardellini.

“Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή, αλλά η ζωή ξεκίνησε όταν ένα κοριτσάκι περίμενε στην ουρά για να δει το πρώτο Star Wars σε αυτόν ακριβώς τον δρόμο, σε εκείνο ακριβώς το θέατρο. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Έκαναν κάτι καλό; Έκαναν κάποιο λάθος; Ό,τι κι αν είναι, το θέλω. Θέλω πολύ ένα!” είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία της, ενώ πρόσθεσε: “Και ήμουν πέντε ετών, οπότε αυτή η μέρα σημαίνει πολλά περισσότερα για εμένα απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε” .

Η ηθοποιός ευχαρίστησε στην ομιλία της…

Στη συνέχεια, σημειώνοντας ότι δεν μπορούσε να “αντέξει πολύ”, η Applegate είπε στους παρευρισκομένους στην τελετή ότι “θα ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πραγματικά πρέπει να ευχαριστήσω“.

Πρώτα απ’ όλα, [ευχαριστώ] την οικογένειά μου, που μίλησε εδώ σήμερα“, είπε, αναφερόμενη στους Sagal, Faustino, Cardellini και τη δημιουργό του Dead to Me, Liz Feldman. Αποκαλώντας τους Sagal και Faustino “τους ανθρώπους μου” και “έρωτες μου”, η Applegate είπε απευθυνόμενη στους δύο συναδέλφους και φίλους της: “Είστε τα πάντα μου. Μου αρέσει που ξεκίνησα με εσάς τους δύο και τελείωσα με εσάς τους δύο“.

Συνέχισε λέγοντας: “Η μαμά μου έλεγε ότι η αλλαγή ατζέντη είναι σαν να αλλάζεις καρέκλες στον Τιτανικό. Έχω κολλήσει με τη δική μου, οπότε υποθέτω ότι θα πέσουμε όλοι μαζί. Δεν λέω ότι έχω φίλους, έχω οικογένεια. Αυτοί οι άνθρωποι με φροντίζουν. Με φροντίζουν κάθε μέρα της ζωής μου και χωρίς αυτούς δεν ξέρω τι θα έκανα”.

Φάνηκε να συγκινείται ακόμη περισσότερο όταν αναφέρθηκε στην 11χρονη κόρη της Sadie Grace LeNoble, που έχει με τον σύζυγό της Martyn LeNoble.

Έκανε και μια σύντονη αναφορά στη σκλήρυνση κατά πλάκας, λέγοντας: “Παρεμπιπτόντως, έχω μια ασθένεια. Δεν το προσέξατε; Δεν φοράω παπούτσια! Τέλος πάντων, θα πρέπει να γελάτε με αυτό”.

instyle.gr