Χριστίνα Κεφαλά: Ατάκες – φωτιά για Νικολέτα, Σάκη και Μαριαλένα
2 years, 11 months ago
6

Για τη γνωριμία της Νικολέτας και του Σάκη, μίλησε σήμερα στο «Ευτυχείτε» η Χριστίνα Κεφαλά, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όπως είπε, την Νικολέτα την ξέρει από παλιά, «δουλεύαμε μαζί ένα διάστημα. Είναι κοινωνική και τον Σάκη τον ήξερε πριν το παιχνίδι. Γνωρίζονταν πριν το Survivor. Δεν ξέρω αν της αρέσει ο Σάκης».

Παράλληλα, τόνισε ότι ήταν ξεκάθαρη με την Μαριαλένα από την πρώτη στιγμή. «Όταν μπήκα στο παιχνίδι έκατσα με την Μαριαλένα και συζητήσαμε. Ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα και τι έχει συμβεί με τον Σάκη. Εγώ θέλω να είμαι ξεκάθαρη με τους ανθρώπους και γι’ αυτό το έκανα. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί αλλά πριν το παιχνίδι. Ήμασταν κοντά για περίπου 2 μήνες. Κάναμε χωριστά τις αιτήσεις για το Survivor. Εγώ είχα δείξει το ενδιαφέρον μου ήδη από όταν τελείωσε το «My Style Rocks». Όταν είδα τον Σάκη στα γραφεία πριν φύγω για Άγιο Δομίνικο έπαθα σοκ. Δεν το πίστευα, είχαμε να μιλήσουμε 1,5 μήνα. Ήξερα ότι ο Σάκης θέλει να πάει πολύ και όταν είδα την Μαριαλένα στο παιχνίδι κάτι δεν μου κολλούσε», υπογράμμισε.

in.gr