Χριστίνα Παππά: Η κοινή έξοδος με την Άννα Μπεζάν και τον γιο της, μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει γιαγιά
2 years, 1 month ago
6

Η ηθοποιός θα αποκτήσει το πρώτο της εγγονάκι και φρόντισε να το γιορτάσει – Δείτε τα στιγμιότυπα από τη νυχτερινή της έξοδο με το ζευγάρι

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Άννας Μπεζάν, η νεαρή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Δημήτρης Παππάς εμφανίστηκαν σε νυχτερινή έξοδο με τη μητέρα του και επίσης ηθοποιό, Χριστίνα Παππά.

Η ίδια, εμφανώς χαρούμενη που θα γίνει «γιαγιά» διασκέδασε με το ζευγάρι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο.

Πάνω σε αυτό έγραψε: «Ό,τι πιο πολύτιμο και ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στη ζωή μου! Για σένα ζω και αναπνέω! @pappasd. Άννα μου θα είσαι η κόρη που δεν είχα ποτέ! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι».

PAPPA-1

Μάλιστα, φωτογραφήθηκε και μόνη της με την Άννα Μπεζάν και πάνω σε αυτή έγραψε: «Κορίτσι μου».

pappa

Τα στιγμιότυπα έρχονται λίγες ώρες, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «8 Λέξεις».

Η Άννα Μπεζάν ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φωτογραφήθηκε κρατώντας στα χέρια της ένα υπερηχογράφημα. Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό Δημήτρη Παππά. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι. Σε αγαπώ».


Τη δημοσίευσή της φρόντισε να σχολιάσει και η Χριστίνα Παππά. Συγκεκριμένα έγραψε: «Μου αρέσει, που είχα κάνει like χωρίς να διαβάσω το κείμενο, και χωρίς να δώσω σημασία! Πάλι καλά που υπάρχουν οι δημοσιογράφοι! Μπράβο παιδιά! Η σούπερ γιαγιά Χριστίνα σας αγαπάει πολύ».