Χρήστος Τριπόδης: «Η μόνη μου διαφωνία σχετικά με το κίνημα του #metoo….»
2 years, 10 months ago
6

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον δημοφιλή ηθοποιός Χρήστο Τριπόδη

«Τα τελευταία οκτώ χρόνια ασχολούμαι με την παραγωγή και την επιμέλεια θεατρικών παραστάσεων», ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια σχολίασε το κίνημα του #metoo.

«Η μόνη μου διαφωνία σχετικά με το κίνημα του #metoo είναι να μην χάσει την δύναμή του με αστεία πράγματα. Μην ξεφτιλίσουμε τελείως το  επάγγελμα του ηθοποιού, ένα επάγγελμα που ο κόσμος ούτως ή άλλως υποτιμά.»

«Εγώ νιώθω πως υπάρχει από την κοινωνία μας ένας ρατσισμός για εμάς τους ηθοποιούς.  Σε όλους τους χώρους γίνονται άσχημα πράγματα απλά σε εμάς λόγω της δημοσιότητας που έχουμε ακούγονται.  Υπάρχει κανένας γονιός που θα πει στο παιδί του “όταν μεγαλώσεις να γίνει ηθοποιός;”.», πρόσθεσε.

«Στα ριάλιτι παιχνίδια όλοι θέλουν ένα μερίδιο δημοσιότητας, βλέπεις ο κόσμος έχει άγχος να βγει να φανεί. Η δημοσιότητα έχει μια μεγάλη δύναμη αλλά και μεγάλες παγίδες.  Θα παω στον χασάπη και θα μου πει “δώσε μου 5 προσκλήσεις για το θέατρο”, εγώ τι θα του πω “δώσε μου κιλό κιμά δώρο;”.», τόνισε σχετικά με το επάγγελμα του ηθοποιού.

«Είναι παγίδα να πάρεις ένα παιδί από ριάλιτι παιχνίδι λόγω της δημοφιλίας του γιατί αυτό δεν είναι σίγουρο πως θα σου κόψει εισιτήρια.»

«Το καλοκαίρι ετοιμάζουμε το “Νυφικό κρεβάτι” με τον Ορέστη Τζιόβα και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.  Καθώς και ένα παιδικό έργο “Ο Πέτρος και ο λύκος” με τον Ρένο Χαραμπίδη», ανέφερε για τα επαγγελματικά του πλάνα.

in.gr