Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι πουλάνε δημοσιότητα
3 months, 19 days ago
6

Η ηθοποιός μίλησε για όλα στην Ελένη Μενεγάκη και είπε μεταξύ άλλων πως αν ήταν στο χέρι της δεν θα έδινε συνεντεύξεις

Σε μια από τις σπάνιες φορές που δίνει συνεντεύξεις η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό αποθέωσε μέσα από τον ρόλο της «Αννέτας Μπεζεντάκου» στο «Είσαι το Ταίρι μου» μίλησε για όλα αποκαλύπτοντας πως εκτός από την υποκριτική λατρεύει και το ταργούδι. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε ένα συγκρότημα με τις φίλες της και μετά το θέατρο πήγαιναν και τραγουδούσαν σε μικρά μαγαζάκια.

«Τραγουδούσα. Είχαμε ένα συγκρότημα με κάτι φίλες παλιά. Έφευγα από το θέατρο και πηγαίναμε τραγουδούσαμε σε μικρά μαγαζάκια. Μου άρεσε που το έκανα αυτό. Αποφάσισα όμως να κάνω ένα πράγμα και να το κάνω καλά και επέλεξα την υποκριτική. Τραγουδούσα μετά μόνο στο θέατρο. Δεν ήθελα να γίνω ποτέ επαγγελματίας τραγουδίστρια», ανέφερε η ηθοποιός.

Σε σχέση με τους ανθρώπους και το πώς τη βλέπουν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είπε: «Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές και σε σχέσεις διαπροσωπικές μου που έχουν περάσει χρόνια, διακρίνω ακόμη ότι δεν μπορεί να ξεχάσει ο άλλος ότι βλέπει την τάδε. Και αυτό το πράγμα σε απομακρύνει από αυτό που εγώ πραγματικά έχω ανάγκη που είναι η αληθινή επικοινωνία. Δεν μπορώ την επιφάνεια καθόλου με χαλάει, οπότε είναι το κόκκινο πανί γα εμένα».

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν της αρέσει όταν οι άνθρωποι πουλάνε δημοσιότητα: «Ζορίζομαι με τον δικό μου χαρακτήρα. Κάποιοι βλέπουν τη δημόσια εικόνα σου και αποφασίζουν τι είσαι. Αυτό αμέσως σε βάζει σε ένα πλαίσιο και αγωνίζεσαι να βγεις από αυτό».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν θα έδινε συνεντεύξεις αν ήταν στο χέρι της. «Νομίζω ναι. Δεν θα έδινα συνεντεύξεις. Κάνω αυτή τη δουλειά και παίζω γιατί ελπίζω ότι θα επικοινωνήσω αυτό που κάνω. Τώρα αν πρέπει να το εξηγήσω με λόγια, μου είναι δύσκολο. Ο κόσμος είναι πιο ευαίσθητος από όσο νομίζω. Θεωρώ ότι θα καταλάβει αλλά αυτό δεν ισχύει».

Η συνεργασία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο θέατρο

Για το θέατρο και την παράσταση «Sexy Laundry» στην οποία παίζει με τον Σπύρο Παπαδόπουλο είπε: «Με τον Σπύρο έχουμε κοινούς κώδικες σχετικά με το πώς μπορεί να είναι η υποκριτική. Οπότε γρήγορα δέσαμε στη σκηνή, παρότι δεν γνωριζόμασταν πριν. Το έργο είναι κατά βάση κωμωδία αλλά έχει πολλές πλευρές και πολλά συγκινητικά κομμάτια. Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί με τον Σπύρο. Έχουμε μια ανταποδοτική τρυφερότητα και είναι περίφημο αυτό».

Για την πλοκή του έργου είπε: «Μας βρίσκετε σε ένα ξενοδοχείο. Έχουμε πάει εκεί για ένα Σαββατοκύριακο, με προτροπή δική μου. Εκεί το ζευγάρι προσπαθεί να έρθει και πάλι κοντά και να βρει ο ένας τον άλλον». Με αφορμή την παράσταση, θεωρεί ότι ήρθε η στιγμή να καθοριστούν καλύτερα οι ρόλοι; Να μιλάνε οι γυναίκες; «Το έργο είναι γραμμένο το 2002 και είναι σα να γράφτηκε τώρα. Αν μπεις μέσα σε ένα σπίτι θα ακούσεις τα ίδια. Σίγουρα πρέπει να καθοριστούν οι ρόλοι. Είναι ένας μόνιμος αγώνας αυτός. Δεν ξέρω πώς μπορεί να αλλάξει γιατί συνδέεται με πολλά κοινωνικοπολιτικά πράγματα. Ένας άντρας πολύ εύκολα αμύνεται γιατί δεν καταλαβαίνει τη γυναίκα που έχει απέναντι του».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη