Η Δανάη Μιχαλάκη, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4 » της ΕΡΤ.

Η αγαπημένη «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία της με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου, στο πώς αποφάσισε κυνηγήσει την υποκριτική, αλλά και στα παιδικά της χρόνια.

Η γνωριμία της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

«Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε στη Σύρο. Του σέρβιρα cocktail. Δούλευα σεζόν ως σερβιτόρα εκεί, και είμαστε από τότε μαζί. Μόλις τον είδα πρώτη φορά είδα έναν πάρα πολύ ωραίο άνθρωπο. Μου «έσκασε» κάτι πάρα πολύ θετικό και όμορφο. Και το ένα, έφερε το άλλο.» αποκάλυψε η ίδια, για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της.

Παράλληλα μίλησε και για τη σκηνή στην ταινία La la land, που της έδωσε ένα κίνητρο να προσπαθήσει περισσότερο για την υποκριτική: «Τότε δούλευα σε ένα μαγαζί στην Αθήνα ως πωλήτρια και είχα πάει να δω το La la land. Με ενέπνευσε πολύ λοιπόν, η ιστορία του ρόλου της Έμμα Στόουν, η οποία προσπαθεί να γίνει ηθοποιός και μετά από χίλια ζόρια τα καταφέρνει. Και ναι, αυτό με ενέπνευσε. Είπα ότι θα παραιτηθώ. Κόντεψα να μείνω χωρίς λεφτά, αλλά το έκανα.».

Η Δανάη Μιχαλάκη προχώρησε επίσης σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, είπε πως για να μπορέσει να βάζει τα κλάμματα στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες», έβαζε ένα ειδικό στικ.

Όσον αφορά την παιδική της ηλικία, η ίδια αποκάλυψε πως μέχρι τα 17 της χρόνια είχε ασυνήθιστα πολλά νεύρα, κάτι που με τα χρόνια άλλαξε.

Τέλος, η Δανάη Μιχαλάκη, μίλησε για την υπέροχη εμπειρία της στην Επίδαυρο όπου έπαιζε στην τραγωδία του Σοφοκλή, Αντιγόνη, και ότι φέτος, θα παίζει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Παραλία», μαζί με τον μπαμπά της, Γιώργο Μιχαλάκη.

real.gr