Δεν μιλάνε ποτέ γι’ αυτό: Δέκα διάσημοι Έλληνες που είναι… ξαδέρφια αλλά δεν το ήξερε κανείς μέχρι σήμερα
1 year, 1 month ago
6

Πολλοί διάσημοι Έλληνες έχουν συγγένεια μεταξύ τους, ωστόσο, ελάχιστοι το γνωρίζουν, καθώς κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πτυχές της προσωπικής τους ζωής και απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους.

Μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε πολλά για τη ζωή των πρωταγωνιστών της Ελληνικής σόουμπιζ, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που παραμένουν άγνωστες στον κόσμο.

Η άγνωστη συγγένεια που έχουν διάσημοι Έλληνες

Τάσος Κωστής – Γιάννης Μπέζος

Διάσημοι Έλληνες συγγένεια

Εκτός από ηθοποιοί είναι και ξαδέρφια.

«Είμαστε ξαδέρφια με τον Γιάννη Μπέζο. Ο Γιάννης είναι η χαρά της δουλειάς. Δεν μπορεί τις “μύτες”, την ψευτιά, το δήθεν και αντιδρά», υπογράμμισε πρόσφατα ο Τάσος Κωστής στην εκπομπή “Πρωινό μας”.

Ναταλία Γερμανού – Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Οι μητέρες τους είναι δεύτερες ξαδέρφες και έτσι οι δύο τους είναι τρίτα ξαδέλφια.

Νένα Μεντή – Χρήστος Βαλαβανίδης

Διάσημοι Έλληνες συγγένεια

Ο πατέρας της Νένας Μεντή και η μητέρα του Χρήστου Βαλαβανίδη ήταν αδέρφια. «Πρώτα ξαδέρφια. Ο πατέρας της και η μάνα μου ήταν αδέρφια. Είχαμε μεγάλη επαφή, περάσαμε μαζί όλα τα παιδικά μας χρόνια. Με τη Νένα, τον αδερφό της, που δεν ζει πια και τη Μαρία, που είναι καθηγήτρια. Εκείνοι μένανε στο Λαύριο, οπότε κάθε παιχνίδι που παίζαμε ήταν περιπετειώδες. Το κυνηγητό, οι αστυνόμοι, το στάκαμαν, όλα συνδυαζόντουσαν με τα απίστευτα μέρη και τα σεληνιακά τοπία του Λαυρίου», έχει επισημάνει ο ηθοποιός.

Οι σχέσεις αίματος των διάσημων Ελλήνων

Νίκος Αλιάγας – Μαρία Μπακοδήμου

Εκτός από την κοινή καταγωγή από το Μεσολόγγι, οι δυο τους είναι ξαδέρφια και μάλιστα πολύ αγαπημένα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που περνούν χρόνο μαζί, όταν ο Νίκος επισκέπτεται την Ελλάδα.

Γιώργος Σεϊταρίδης – Γιούρκας Σεϊταρίδης

Ο ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη είναι ξαδέρφια.