Δεν το ‘χει μετά από τόσα χρόνια. Μου χάλασε μια δουλειά”: Απασφάλισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την Σπυροπούλου
22 days ago
6

Πυρά κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εξαπέλυσε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλώντας ανοιχτά για το πρόβλημα που του είχε δημιουργήσει.

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Φωτεινή Πετρογιάννη αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στο twitter με αφορμή κάποια σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος του «Πρωινού» για την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, και τα οποία έδωσαν «τροφή» στους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε θέση και τοποθετήθηκε δημόσια για όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με ένα βίντεο στο TikTok.

Όλα όσα δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας:

«Η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει ακόμα μετά από τόσα χρόνια τι είναι αυτό που πραγματικά ενόχλησε τον κόσμο. Τι είναι αυτό που ενόχλησε τους γύρω συνεργάτες κλπ. Δεν είναι το πώς μπήκε στον Alpha. Δεν είναι το πώς πήρε μια εκπομπή. Στα μίντια και σε όλες τις δουλειές έχουμε συνηθίσει πάρα πολλές φορές -και σας το λέω κι εγώ που μπήκα οικογενειακώς στη δουλειά- μπαίνουν άνθρωποι επειδή είναι φίλοι, γνωστοί, γκόμενοι, οτιδήποτε. Μπαίνουν στις δουλειές.

 

Αν δεν αξίζεις δεν θα κάτσεις πάρα πολύ. Έναν χρόνο, δύο χρόνια το πολύ. Αλλιώς μετά το σύστημα θα σε ξεράσει, θα σε κλωτσοπετάξει.

Το θέμα είναι ότι ενόχλησε γιατί είχε πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά, κακή συμπεριφορά, αλαζονική συμπεριφορά, μα κυρίως δεν είχε το ταλέντο να κάνει αυτό που της έδωσαν να κάνει. Δεν μπορούσε. Δεν το έχει ακόμα μετά από τόσα χρόνια. Δεν το έχει. Είναι πάρα πολύ απλό. Αυτό ενόχλησε. Η κακή της συμπεριφορά για την οποία μιλά πάρα πολύς κόσμος», τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Εφιάλτης δίχως τέλος για την οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου: Έμαθε τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί η μητέρα του

«Δεν μας ενδιαφέρει αν η κυρία Πετρογιάννη μπήκε αν επειδή ήταν φίλη της η Μαρία, ή ο Γιώργος ήταν φίλος της, ή αν είχε γκόμενα τη διευθύντρια. Ειλικρινά αν αξίζεις, εμένα και πολύ κόσμο δεν μας ενδιαφέρει πώς μπαίνει σε μια δουλειά. Αν είσαι καλός φούρναρης και σε προσέλαβε ο γείτονας τι σε ενδιαφέρει; Κάνεις καλά το ψωμί; Τι σε νοιάζει τώρα πώς έφτασες να το κάνεις καλά; Εννοώ αν δεν έχεις κάνει κάτι ακραίο, δεν έχεις σκοτώσει κάποιον.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Έχασε δουλειά εξαιτίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Οπότε έτσι είναι τα μίντια και εγώ ειλικρινά την ευγνωμονώ που εξαιτίας της δεν πήγα σε μια δουλειά. Μου χάλασε μια δουλειά. Γιατί πήγα σε μια δουλειά που αποδείχτηκε πολύ καλύτερη. Και γνώρισα ανθρώπους που τους έχω ακόμα στη ζωή μου. Την ευγνωμονώ για αυτό. Οπότε ας αναλογιστεί ποιο είναι το πρόβλημα και ας μην ψάχνει να ζητάει τα ρέστα από την οποιαδήποτε Φωτεινή το πώς μπήκε στον Alpha. Η Φωτεινή είναι εργατική, δούλεψε, της αξίζει και έχει κρατήσει μόνη της αυτά που της δόθηκαν. Δεν είναι κακό να σου δίνεται κάτι. Είναι κακό να σου δίνεται χωρίς να το αξίζεις» κατέληξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

 

 

Enimerotiko.gr