Δέσποινα Βανδή: Οι φωτογραφίες από το πάρτι της κόρης της και οι συγκινητικές ευχές
2 years, 2 months ago
6

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη μεγάλωσε και έγινε 18. Η Μελίνα Νικολαΐδη ενηλικιώθηκε και έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της κάνοντας ένα μικρό πάρτι.

Η Δέσποινα Βανδή θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στις οποίες μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένες.

“Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι είσαι υγιής κι ευτυχισμένη!” έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη της

 

Στο πάρτι της Μελίνας βρέθηκε και ο νέος σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης. Μάλιστα η Μελίνα δημοσίευσε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον ηθοποιό, δείχνοντας σε όλους πόσο καλές είναι οι σχέσεις τους.

Ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τη σύντροφό του.

 

Ευχές στην κόρη του έστειλε δημόσια και ο Ντέμης Νικολαΐδης, μέσα από την εκπομπή του σε συνδρομητικό κανάλι.

Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση στον αέρα – “Θα είναι για πάντα το super girl μου”

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στον αέρα της εκπομπής του σε συνδρομητικό κανάλι τη Δευτέρα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, υπό τους ήχους του “Super Girl”, αποκάλυψε πως η κόρη του είχε γενέθλια.

“Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl). Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται” είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανώς συγκινημένος.

Όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε να της πει, ο πρώην ποδοσφαιριστής προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει δείχνοντας αμήχανος, αφού ο ίδιος αποφεύγει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή. “Είναι το Super Girl μου. Για πάντα” είπε και πρόσθεσε: “Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο”

“Θα την πάρω τηλέφωνο 00.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα” ανέφερε τέλος ο Ντέμης Νικολαΐδης.