Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν ανακαλύψαμε και την πυρίτιδα με πράγματα που βγήκαν στην επιφάνεια»
1 year, 10 months ago
6

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε το πρωί του Σαββάτου (22/1) ο Δημήτρης Σταρόβας.

O ηθοποιός, καλλιτέχνης και κιθαρίστας μίλησε για τη ζωή του μετά το θάνατο της μητέρας του και έκανε ειδική μνεία στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο ήταν φίλοι.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται μπροστά του

«Είμαι σε ήρεμη και δημιουργική φάση. Έχασα τη μητέρα μου τον Νοέμβριο και τώρα βγαίνω από μία δύσκολη φάση. Με φρέναρε επαγγελματικά και στην καθημερινότητά μου. Όμως τώρα ανοίγει έναν νέο κεφάλαιο», σημείωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο βλέπει το περιβάλλον του διαφορετικά;

«Ζούμε σε έναν κόσμο που πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία. Δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου να είναι καχύποπτος με τους ανθρώπους επειδή έχω ζήσει κάτι. Θέλω να είμαι ανοιχτός», απάντησε και πρόσθεσε:

«Δεν ανακαλύψαμε και την πυρίτιδα. Ό,τι γίνεται βγαίνει πλέον στην επιφάνεια. Μην πέφτουμε από τα σύννεφα. Κάποια πράγματα γίνονταν πάντοτε».

Το #metoo και ο φόβος του να παίρνει θέση

Για το αν φοβάται να μιλήσει και να εκφραστεί στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, ανέφερε: «Φοβάμαι γενικότερα γιατί έχω ζήσει διάφορα. Έχουμε μια τεράστια ευθύνη όσοι βγαίνουμε δημόσια και λέμε κάτι. Επηρεάζουμε κόσμο, πρέπει να σκεφτόμαστε τι λέμε».

«Όταν ξεκίνησε η ιστορία με το #metoo έπεσαν να με φάνε επειδή είπα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, καθώς δεν ήμουν μπροστά. Ζούμε μια τεράστια υπερβολή και χάνεται η αλήθεια και το μέτρο», υπογράμμισε.

«Σαφώς και έπρεπε να βγουν όλα αυτά και πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις. Αλλά μην φτάσουμε στο άλλο άκρο να ενοχοποιούμε και το φλερτ. Φοβόμαστε πια να πούμε το οτιδήποτε», ξεκαθάρισε.

Για το ποια ιδιότητα του επιλέγει, τόνισε: «Μέσα μου νιώθω μουσικός. Τώρα έχω πέσει με τα μούτρα στο κανάλι μου στο Youtube, Starovas TV. Τραβάω έναn Γολγοθά λόγω οικονομικών. Έμεινα 2 χρόνια άνεργος».

in.gr