Δήμος Αναστασιάδης: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Τζένη Θεωνά
1 year, 3 months ago
6

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη σύζυγό του, Τζένη Θεωνά, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον γιο τους και την καριέρα του.

“Γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Show, ένα μιούζικαλ του Κωνσταντίνου Ρήγου. Νομίζω ήταν τελείως κινηματογραφικός ο τρόπος με τον οποίο γνωριστήκαμε, τα φτιάξαμε και ερωτευτήκαμε. Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία μεγάλου μήκους, 3ωρο, και να πούμε πάρα πολλές ιστορίες”, τόνισε ο Δήμος Αναστασιάδης και πρόσθεσε:

Πάντα υπήρχε και η ανάλογη συνθήκη και το τοπίο, δηλαδή εκεί που φιληθήκαμε έβρεχε. Με τη Τζένη μπορώ να ερωτευτώ, να είμαι φίλος, να κάνουμε άπειρες κουβέντες, να διασκεδάσω”.

“Έχω δοκιμαστεί στο μιούζικαλ και ήμουν καλός. Εγώ ήθελα ανέκαθεν να ασχοληθώ με τη μουσική και ήξερα ότι ”το έχω” ακόμα και όταν το κοινό μου ήταν τα σκυλιά μου στην Κατερίνη. Οι γονείς μου με στήριξαν στην απόφαση μου να ασχοληθώ με τη μουσική. Στο ξεκίνημα μου παρακάλεσα δισκογραφικές και νυχτερινά μαγαζιά για να με πάρουν”, συνέχισε ο Δήμος Αναστασιάδης και κατέληξε:

“Θεωρώ ότι αν το παιδί μου ασχοληθεί με την τέχνη θα γίνει καλύτερος άνθρωπος. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος γιατί χαίρομαι με αυτό που έχω τώρα”.