Διονυσία Κουκίου: “Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου – Έγραφαν ότι καταχράστηκα την περιουσία του Ασλάνη”
14 days ago
6

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» η Σταρ Ελλάς 2008, Διονυσία Κουκίου.

 

Η ίδια μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, δήλωσε για την επαγγελματική της πορεία: «Με τα χρόνια κατάλαβα ότι όταν εξαφανίζομαι είμαι ευτυχισμένη. Το έκανα όσο το έκανα γιατί έβγαζα πραγματικά χρήματα και ακούραστα και αβίαστα. Σε μικρή ηλικία κατάλαβα ότι δεν είναι ευτυχία αυτό να είσαι αναγνωρίσιμος. Σε κάποια είναι καλό, στα υπόλοιπα είναι δυστυχία».

Διονυσία Κουκίου

«Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δεν με ενδιέφερε να έχω ωραίο μπούστο. Έκανα την επιχείρηση μου και με αυτό ζω. Δεν ζω από κάποιον πλούσιο γαμπρό», συμπλήρωσε.

 

Αναφερόμενη σε δημοσίευματα που αφορούσαν το πρόσωπό της, η Διονυσία Κουκίου απάντησε: «Ήμουν ένα μοντέλο που κατά καιρούς μου χρέωναν σχέσεις, άκουγα συνέχεια ψέματα. Μια μέρα πήγα σε ένα ψιλικατζίδικο και σε όλα τα πρωτοσέλιδα έγραφαν ότι καταχράστηκα την περιουσία του Ασλάνη. Έπαιζε για μέρες στην τηλεόραση ότι έχω μια αμύθητη περιουσία. Με στεναχώρησε».

«Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου, το έχω ξεπεράσει και δεν με νοιάζει να μιλάω για αυτό. Στην αρχή είναι ένα σοκ, δεν πέρασα δύσκολα. Ενημερώθηκα κατευθείαν. Γίνονται τα πάντα, ό,τι και να σου συμβεί μπορείς να αποκτήσεις ένα παιδάκι» κατέληξε.

 

 

enimerotiko.gr