Εκείνος φαλακρός, εκείνη baby face: Ζευγάρι είναι 10 χρόνια μαζί & όλοι τους νομίζουν για πατέρα και κόρη
22 days ago
6

Δεν είναι λίγα τα ευτράπελα που έχουν συμβεί σε παντρεμένο ζευγάρι δέκα χρόνων επειδή όλοι νομίζουν πως πρόκειται για πατέρα και κόρη.

 

Ο 33χρονος Drew Fultz και η 30χρονη Carolyn Fultz έχουν αντιμετωπίσει μια σειρά από αστεία περιστατικά, σε όλες τις περιστάσεις, ακόμα και στο ταξίδι του μέλιτος, αφού εκείνος είναι φαλακρός με ύψος 1.98 μέτρα, ενώ εκείνη μικροκαμωμένη με ύψος 1,62 μέτρα, ενώ έχει «φάτσα μωρού».

 

«Το μπέρδεμα μπορεί να συμβεί τις πιο τυχαίες στιγμές. Πιθανότατα συμβαίνει πιο συχνά από ό,τι φανταζόμαστε, αλλά θα έλεγα ότι μας ρωτούν άμεσα για αυτό κάθε λίγους μήνες περίπου», είπε χαρακτηριστικά η 30χρονη, σύμφωνα με την mirror.co.uk.

 

«Φυσικά δεν συμβαίνει συνέχεια, αλλά μπορεί να συμβεί συχνά όταν συναντάμε ανθρώπους για πρώτη φορά και δεν μας γνωρίζουν. Απλώς υποθέτουν ότι είμαι η κόρη του αντί για τη γυναίκα του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Από τις πιο αστείες φορές που την πέρασαν για κόρη του

Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok ανέφερε ότι ένα από τα πιο αστεία περιστατικά έγινε σε πτήση κατά τον μήνα του μέλιτος. Τότε, η Carolyn είχε κάτσει δίπλα στη σειρά εξόδου, όταν πλησίασε μια αεροσυνοδός και ρώτησε τον σύζυγο της, περνώντας τη για κόρη του: «Είναι τουλάχιστον 15;».

Εφιάλτης δίχως τέλος για την οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου: Έμαθε τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί η μητέρα του

«Είμαστε παντρεμένοι στο μήνα του μέλιτος κι είμαι 22 ετών», απάντησε η Carolyn στη θέση του Drew, με την αεροσυνοδό να μένει «άφωνη».

 

 

Πλέον, έχουν συνηθίσει αυτά τα σχόλια, ενώ οι χρήστες του TikTok ανέφεραν ότι κι εκείνοι έχουν παρόμοιες εμπειρίες, οι οποίες αρχικά τους έφεραν σε δύσκολη θέση, αλλά στη συνέχεια ξεκίνησαν κι οι ίδιοι να κάνουν πλάκα.

Επίσης, μερικοί επισήμαναν ότι στην πραγματικότητα το ζευγάρι δεν μοιάζει τόσο διαφορετικό ηλικιακά, απλά όταν είναι μαζί, λόγω της διαφοράς στο ύψος και το στυλ, κάνει ο ένας τον άλλον να μεγαλοδείχνει και να μικροδείχνει.

 

Enimerotiko.gr