Έλενα Χριστοπούλου – «Έχω πάρα πολλές πληγές μέσα μου στα προσωπικά. Τις άφηνα και κακοφορμούσαν»
15 days ago
6

Ποδαρικό στο «The 2night Show» κάνει και η Έλενα Χριστοπούλου. Η σιδηρά κυρία της showbiz, κάνει τον δικό της απολογισμό, για το 2021, και θυμάται στιγμές από την εποχή που έκανε διαφορετικές δουλειές για να επιβιώσει.

Γιατί πιστεύει ότι η συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» την έχει αλλάξει;

«Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, φεύγω, όταν βαριέμαι σε μια κατάσταση»

«Δουλεύω από τα 17, έχω δουλέψει και service και σε bar, έχω κάνει τα πάντα. Ήμουν από μία οικογένεια στην οποία δούλευε μόνο ο πατέρας μου. Μετά τελείωσα το σχολείο, ασχολήθηκα με Αγγλικά – Γαλλικά, έκανα πράγματα πολλά, είχα πάει και σε σχολή για ηθοποιούς, αλλά έκανα τα πάντα από δουλειές.

Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, φεύγω, όταν βαριέμαι σε μια κατάσταση. Δεν βαριέμαι εύκολα, αλλά όταν νιώθω ότι συμβαίνει, δεν υπάρχει κάτι ώστε να με κρατήσει πίσω. Έχω φύγει από  πολλά πράγματα και καταστάσεις, μέσα στα οποία, αν και περνούσα καλά, κάποια στιγμή ένιωθα ότι έπιανα ταβάνι», δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν θα ήθελα τόσες πληγές, έχω πάρα πολλές μέσα μου στα προσωπικά»

«Κανένας δεν με έχει βοηθήσει εμένα στα επαγγελματικά. Δεν χρωστώ σε κανένα. Μου χρωστάνε, δεν χρωστάω. Το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό το πράγμα τον τελευταίο καιρό. Εγώ έκανα πάντα πολλαπλασιασμό με τις σχέσεις μου, προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές. Δεν διαιρούσα ποτέ και δεν αφαιρούσα από τους άλλους» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω κανένα. Έχω αλλάξει εγώ για τους άλλους. Αυτό που είμαι τώρα, είναι στοιχεία από ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου… Δεν θα ήθελα τόσες πληγές, έχω πάρα πολλές μέσα μου στα προσωπικά. Τις άφηνα και κακοφορμούσαν» δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

in.gr