Ελένη Βαΐτσου: Εισβάλει στον «Ήλιο» σε ρόλο έκπληξη
1 year, 1 month ago
6

Στη σειρά «Ήλιος» μπαίνει από σήμερα (18/5) η Ελένη Βαΐτσου. Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Ελένη Καλογερά, την πρώην σύζυγο του Δημήτρη, που εμφανίζεται απροειδοποίητα στη ζωή του έχοντας μαζί την κόρη τους, Μαριάνθη. Η Μαριάνθη είναι δέκα χρόνων και έχει μεγαλώσει σχεδόν αποκλειστικά μαζί της.

Η σχέση της Ελένης με τον Δημήτρη είναι κάθε άλλο παρά φιλική, καθώς του στερεί τη Μαριάνθη, θέλοντας εγωιστικά να απομακρύνει από τον Δημήτρη ό,τι αγαπάει πιο πολύ. Η Ελένη φτάνει στην Καβάλα από ανάγκη, έχοντας δραπετεύσει από τη ζωή που είχε στην Κρήτη, κυνηγημένη από ανθρώπους που την απειλούν. Έρχεται στον Δημήτρη για προστασία χωρίς και η ίδια να ξέρει σε πόσο επικίνδυνο παιχνίδι έχει μπλεχτεί και ότι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, είναι ανυπολόγιστο.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο:

Στο νέο επεισόδιο, ο Γιάννης ζητά από την Αθηνά μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Αθηνά θα βρεθεί σε δίλημμα τόσο για τα προσωπικά της, όσο και για μια νέα υπόθεση που ανέλαβε. Ο Δήμος συνεχίζει να δίνει χώρο και χρόνο στη Λήδα, ελπίζοντας ακόμα ότι μια μέρα θα είναι μαζί. Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη… Λίγες ώρες μετά, ο Δημήτρης αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της πρώην γυναίκας του και της κόρης του. Ο Φίλιππος και ο Διονύσης έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, αφού κάποιος φαίνεται να τους έχει βάλει στο στόχαστρο.