Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Οι άντρες φοβούνται τα δυναμικά θηλυκά, γι΄αυτό βγαίνω με γυναίκες»
25 days ago
6

Μετά το διαζύγιό της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δήλωσε πως δεν βιάζεται να βρει τον επόμενο σύντροφό της.

Μέσω του podcast της το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε ότι απογοητεύεται ολοένα και περισσότερο με τους άντρες που πιστεύουν ότι θέλουν μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα σαν αυτήν, αλλά στην πραγματικότητα, δεν μπορούν να το διαχειριστούν, ειδικά όσοι είναι λιγότερο επιτυχημένοι από αυτήν.

«Πάντα ένιωθα μια δυνατή γυναίκα και μετά, καθώς μεγαλώνεις, δεν χρειάζεσαι πραγματικά έναν άντρα, όταν είσαι οικονομικά ασφαλής», είπε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της «High Low with EmRata», που είχε καλεσμένη την Ολίβια Πόντον.

«Οι άντρες έχουν πει “μου αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες”» είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που μισώ με τα ραντεβού με άντρες, συγκεκριμένα, είναι ότι το λατρεύουν και μετά, σιγά σιγά αποδυναμώνονται, και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτά τα συναισθήματα και σε αγανακτούν και αρχίζουν να σε γκρεμίζουν».

«Είναι τόσο μπερδεμένο και άδικο γιατί νομίζω ότι πολλοί άντρες που πραγματικά πιστεύουν ότι θέλουν μια δυνατή γυναίκα, δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν. Δεν ξέρουν τι σημαίνει για τη δική τους ταυτότητα. Είναι ένας από τους λόγους που καταλαβαίνω γιατί βγαίνω με γυναίκες».