«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα στο Survivor: Ανακοινώθηκε γάμος στους Μαχητές, αυτός ο παίχτης παντρεύεται
1 year, 1 month ago
6

Μετά το Survivor All Star ο Ηλίας Μπόγδανος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και κάλεσε όλους τους συμπαίκτες στον γάμο του.

Ειδικότερα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Τρίτη, ο τραγουδιστής αγωνίστηκε ενάντια στον Στέλιο Χανταμπάκη και κατάφερε να φέρει την νίκη και πανηγύρισε φωνάζοντας για την καλή του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία φαίνεται πως είχε τα γενέθλιά της.

Αφού κάθισε στον πάγκο με τους συμπαίκτες του, αποκάλυψε σε όλους, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, πως πρόκειται να παντρευτεί την σύντροφό του μόλις βγει από το ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα, κάλεσε ολόκληρη την ομάδα του, υποσχόμενος πως εκείνη την ημέρα θα γίνει μεγάλος χαμός.

Παντρεύεται ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το Survivor All Star

Άγνωστο παραμένει εάν της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου, αλλά εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από κανέναν από τους δύο μέχρι τώρα, αναμένονται εξελίξεις μόλις εκείνος βγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Χρόνια πολλά ζωή μου! Σε λατρεύω», φώναζε μετά τη νίκη του και συνέχισε «τη γυναίκα μου θα την παντρευτώ. Όλοι καλεσμένοι και θα γίνει χαμός! Δεν καταλαβαίνετε».

Ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στο Survivor 4, όπου παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον τελικό, αγαπήθηκε αρκετά, τόσο για την αγωνιστικότητά του, όσο και για τον χαρακτήρα του.