Eurovision: Οι πιο σέξι τραγουδίστριες που θα σας μείνουν αξέχαστες
1 year, 11 months ago
6

Μπορεί η Eurovision να είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού, ωστόσο πολλές είναι οι τραγουδίστριες που έχουν περάσει από τη σκηνή και έχουν αφήσει το στίγμα τους αναλλοίωτο με τη σέξι εμφάνισή τους.

Τόσο η σκηνική τους παρουσία, όσο και τα ρούχα τους έχουν απασχολήσει και έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Ας θυμηθούμε κάποιες από αυτές

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε το 2018 «φωτιά» με το Fuego. Το λίκνισμα και το σέξι βλέμμα της καθήλωσαν την Ευρώπη και εκείνη έγινε η πρωταγωνίστρια του μουσικού διαγωνισμού. Μάλιστα, χάρισε στην Κύπρο τη δεύτερη θέση, που είναι η υψηλότερη θέση της μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό.

Καλομοίρα

Μπορεί πολλοί να είχαν την Καλομοίρα στο μυαλό τους ως ένα γλυκό κορίτσι. Η ίδια, το 2008, ανέτρεψε τα πάντα και στη σκηνή έδειξε την σέξι πλευρά της.  Τραγουδώντας το My Secret Commbination και αλλάζοντας το φόρεμά της on stage, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό και έφερε πολλά 12άρια για την Ελλάδα κατακτώντας την τρίτη θέση.

Έλενα Παπαρίζου

Φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Έλενα Παπαρίζου και το Μy Number One. Τη χρονιά εκείνη (2006) όλη η Ευρώπη μιλούσε για το πανέμορφο κορίτσι από την Ελλάδα. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με τον αέρα της νικήτριας, ερμήνευσε το κομμάτι, χόρεψε και συνδύασε τη σέξι εμφάνισή της με την ποντιακή μουσική και μάγεψε άπαντες, κερδίζοντας την πρώτη θέση και βγάζοντας τους Έλληνες στους δρόμους.

Χαντισέ

Μία ακόμα σέξι παρουσία έρχεται από την Τουρκία, όταν η Χαντισέ το 2009 ξετρέλανε τους πάντες με το Dum Tek Tek. Ντυμένη στα κόκκινα και χορεύοντας τσιφτετέλι, αποθεώθηκε και μπήκε στην πρώτη πεντάδα.

Σιρουσό

Το 2008, η Σιρουσό με το Qele Qele έκλεψε τις εντυπώσεις. Λίκνισε το κορμί της, φορώντας ένα ιδιαίτερο μίνι κροσάτο φόρεμα και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Παράλληλα, χάρισε στην Αρμενία την τέταρτη θέση.

Efendi

Ακόμα μία σέξι εμφάνιση στη Eurovision είναι αυτή της Efendi, το 2021. Μπορεί με το Mata Hari να βρέθηκε στην 20η θέση αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις και εν τέλει το κομμάτι έγινε hit. Με αλογοουρά, μίνι σέξι φόρεμα και καλτσοδέτα, η νεαρή τραγουδίστρια «έκοψε» την ανάσα σε όσους βρίσκονταν στο στάδιο αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν τον διαγωνισμό από το σπίτι.

 Άνι Λόρακ

Το 2008 η Άνι Λόρακ από την Ουκρανία ξετρέλανε το Βελιγράδι. Ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε το Shady Lady και έκανε άπαντες να παραμιλούν. To αποκαλυπτικό φόρεμά της, οι σέξι καμπύλες της και το γυμνασμένο σώμα της έμειναν στην ιστορία του διαγωνισμού.

Καίτη Γαρμπή

Πίσω στον χρόνο, το 1993, η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα, το οποίο έχει μείνει αξέχαστο. Η συνολική σκηνική της παρουσία, το βλέμμα, η κίνηση και η ερμηνεία της, μάγεψαν τους Eurofans και χάρισαν στη χώρα μας την 9η θέση.

Ρουσλάνα

Wild dances τραγούδησε η Ρουσλάνα το 2004 για την Ουκρανία και κατέκτησε την πρώτη θέση. Η άγρια αλλά παράλληλα σέξι εμφάνισή της έχει χαραχτεί στην μνήμη μας ενώ το εν έτει 2022 συνεχίζουμε να χορεύουμε στους ρυθμούς του τραγουδιού της.

in.gr