Ευαγγελία Συριοπούλου: «Με τον πατέρα του παιδιού μου έχουμε κάνει ένα σύμφωνο συμβίωσης, είμαστε σαν παντρεμένοι» (video)
2 years, 7 months ago
6

Ευαγγελία Συριοπούλου μετράει 11 χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της Στράτο Πατσατζή. Το αγαπημένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

240922545 839160516964448 2665912134777131084 n

Για το ευτυχές γεγονός μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή «Happy Day» αποκαλύπτοντας τον τρόπο που αποκάλυψε ότι είναι έγκυος.

«Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Είμαστε 11 χρόνια με τον Στράτο οπότε κάποια στιγμή θα γινόταν, χωρίς άγχος. Την πρώτη μέρα το ένστικτό μου κάτι έλεγε, οπότε απευθείας πήγαμε σε ένα φαρμακείο. Πάθαμε λίγο ένα σοκ. Έχω πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, μόνο που πεινάω», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ευαγγελία Συριοπούλου αποφάσισε να απέχει για ένα διάστημα για να αφοσιωθεί στο παιδί της.

«Θέλω να είμαι ένας ψύχραιμος άνθρωπος για να είναι και το μωράκι. Τις πρώτες μέρες θα αγχωθώ αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω», δήλωσε.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, καθώς εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τα σχέδια τους για τον γάμο, ωστόσο, όπως αποκάλυψε και η ίδια η ηθοποιός, έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.