Τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ παραχώρησε η Ευγενία Δημητροπούλου, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του σταθμού «Γλυκάνισος». Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την υιοθεσία της κόρης της αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να παντρευτεί.

«Ο γάμος έγινε κατά κύριο λόγο για να ολοκληρωθεί το θέμα της υιοθεσίας, το θέλαμε, αλλά έγινε κυρίως γι΄αυτό… Το τελευταίο διάστημα με το παιδί νιώθω σαν ζογκλέρ. Δε θα τρελαθώ, ούτε είμαι από αυτές που θα κουβαλάνε 15 χιλιάδες πράγματα μη τυχόν συμβεί κάτι» είπε η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Ήθελα τόσο πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί που θα το έκανα ό,τι κι αν χρειαζόταν να περάσω. Δε με απασχόλησε καθόλου το πως θα το δει κάποιος. Με απασχολούσε μόνο το τι θέλω εγώ και ο άντρας μου να κάνουμε. Είχα μόνο αυτό στο μυαλό μου. Δε μπορούσα να μπω στη διαδικασία για το ποια θα είναι η γνώμη των άλλων» εξήγησε.

Η Ευγενία Δημητροπούλου με μία ανάρτηση, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε ανακοινώσει ότι κατάφερε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες υιοθεσίας.