Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα – “Θα την πάω στη γωνία όπως της αξίζει”
1 year, 10 months ago
6

Έξαλλη εμφανίστηκε η Βάνα Μπάρμπα σε πρόσφατη έξοδό της. Η ηθοποιός, μιλώντας στις κάμερες, δεν μπορούσε να κρύψει την οργή της για την θαυμάστρια που έχει γίνει σκιά της.

Η Βάνα Μπάρμπα έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τη γυναίκα που την παρακολουθεί εμμονικά, ωστόσο αυτή την φορά φαίνεται αποφασισμένη να δώσει τέλος σε αυτή την κατάσταση.

«Με την κυρία αυτή έκανα ένα μεγάλο λάθος. Προσπάθησα να είμαι λίγο ευγενής και να της πω ‘μη κορίτσι μου’ και μου ζήτησε συγνώμη. Λάθος! Θέλω να το πω και στον κόσμο αυτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει όλοι να είμαστε κάθετοι. Είναι δηλαδή τραγικό, με ταλαιπωρεί διπλά» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

«Με ταλαιπωρεί και τώρα θα την πάω στη γωνία! Όπως της αξίζει, τελείωσε πια! Ένας άνθρωπος ο οποίος σου λέει «συγνώμη, δεν σε ξαναενοχλώ» και έρχεται κάτω από το σπίτι σου, σε ενοχλεί και τώρα έχω 100 τηλέφωνα … Πόσο ανόητη είσαι, λέω, που σκέφτομαι να της δώσω άλλη μια ευκαιρία. Ένας μη λογικός άνθρωπος δεν ξέρεις τι θέλει από σένα» συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στους δημοσιογράφous.

enikos.gr