Gerard Pique: Στο νοσοκομείο με κρίση άγχους η Clara Chia – Δεν τους βγήκε σε καλό η πρώτη φωτογραφία τους στο Instagram
1 year, 2 months ago
6

Συνεχίζεται το σίριαλ στον χωρισμό της Shakira με τον Gerard Piqué, ενώ στη μέση βρίσκεται το τρίτο πρόσωπο, η σύντροφος του πρώην άσου της μπάλας Clara Chía.

Πριν από λίγες ημέρες, ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η 23χρονη φοιτήτρια κατέφυγε στους ψυχολόγους αναζητώντας βοήθεια να αντιμετωπίσει όλη αυτή την πίεση που δέχεται μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της Shakira, στο οποίο την κατηγορεί ευθέως για τον χωρισμό της από τον Piqué.

Η Clara βρίσκεται στο στόμα ολόκληρης της Ισπανίας και φυσικά όλου του κόσμου, καθώς η Shakira με το single της σημειώνει παγκόσμια επιτυχία. “Τη σταματούν στον δρόμο να τη ρωτήσουν ποια είναι, της τραγουδούν το τραγούδι, όλος ο κόσμος την αναγνωρίζει και καθώς είναι ένα κορίτσι αρκετά ντροπαλό…” επεσήμανε η Lorena Vazquez σπό τις “Mamarazzis” πριν από μία εβδομάδα.

Πάντως, ο Gerard Piqué, θέλοντας να δώσει απάντηση στη Shakira στοχοποίησε ακόμη περισσότερο τη σύντροφό του, ανεβάζοντας την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram επισημοποιώντας τη σχέση τους στα social media.

Κι ενώ, προφανώς ήθελε να συστήσει στους ακολούθους του τη σύντροφό του, στην οποία η Shakira επιτίθεται με σφοδρότητα μέσα από τον στίχο της, η φωτογραφία αυτή γύρισε μπούμερανγκ, με τους χρήστες του Instagram να προχωρούν σε άκρως προσβλητικά σχόλια για το ζευγάρι, αποδεικνύοντας ότι η Shakira έχει φοβερή επίδραση και έχει εξαπολύσει… “Clara-fobia”.

“Σαφώς αργά ή γρήγορα όλα πληρώνονται! Shakira σ’ αγαπώ είσαι η καλύτερη”, “Όμορφη φωτογραφία, η Shakira την έβγαλε;”, “Απολαύστε το όσο διαρκεί, βλέπουν και τα παιδιά σας Instagram”, “Αντάλλαξα μια ferrari με ένα σκαθάρι”, “Η Clara προφανώς χρειάζεται νέο σαμπουάν”, “Τι όμορφη η κόρη σου”, “Στοιχηματίζω την ωοθήκη μου ότι αυτή τον ανάγκασε να την ανεβάσει”, “Για να δούμε πόσο διαρκεί το νέο ρολόι”, “Προφανώς -Claramente- δεν είναι Twingo, είναι ένα πατίνι”, “Clarita σ’ αυτήν τη ζωή όλα πληρώνονται, αλλά απόλαυσε τη στιγμή σου γιατί η θέση της ερωμένης είναι άδεια…” Αυτά είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες προσβλητικά μηνύματα, τα οποία φέρεται να έφεραν την Clara στα όριά της και να την οδήγησαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Βαρκελώνης με κρίση άγχους, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι έχει περιοριστεί στο να χαμογελάει και να αποφεύγει τυχόν ερωτήσεις από τα ΜΜΕ, κατάσταση που μας κάνει να αμφιβάλλουμε για την πραγματική κατάσταση.