Γιάννης Καλλιάνος στο MEGA Καλημέρα – «Έκλαψα με λυγμούς όταν άκουσα για πρώτη φορά το κλάμα του»
1 year, 14 days ago
6

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγο καιρό ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού καθώς πριν από λίγο καιρό έγιναν γονείς για πρώτη φορά, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις αρχές του Αυγούστου και όπως είναι φυσικό ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απολαμβάνει κάθε στιγμή της νέας του ζωής ως πατέρας.

O Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού άνοιξαν το σπίτι τους στην κάμερα του MEGA Καλημέρα, και μίλησαν για τη νέα τους ζωή με το νεογέννητο μωρό
τους!

«Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης ήθελε κόρη, αλλά όταν ακούσαμε ότι είναι αγόρι ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπί, και να είπαμε “αυτό ήθελα”. Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν πολύ δύσκολη», είπε η όμορφη Χάρις Δαμιανού.

«Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν μοναχική για εμένα. Το αγοράκι μας είναι αυτοκόλλητο με τη Χάρις. Όταν τον παίρνω αγκαλιά κλαίει και ωρύεται», ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο μετεωρολόγος του MEGA περιέγραψε τις στιγμές που η σύζυγός του έφερε στη ζωή το αγοράκι τους. «Έκλαψα με λυγμούς όταν άκουσα για πρώτη φορά το κλάμα του. Ο γιος μας μοιάζει στη Χάρις πολύ. Έχω την ελπίδα ότι θα αλλάξει. Το όνομά του θα είναι Γιώργος ή Δημήτρης», είπε χαρακτηριστικά, γελώντας.

«Δεν έχουμε αποφασίσει πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος, θέλω να τα κάνουμε μαζί, γάμο και βάφτιση, αλλά η Χάρις δεν το θέλει», πρόσθεσε κλείνοντας ο Γιάννης Καλλιάνος.

 

in.gr