Γιάννης Καπετάνιος: «Είναι άδικο να στοχοποιείται από μία μερίδα ένας άνθρωπος που ταΐζει 60 οικογένειες»
1 month, 5 days ago
6

Ο Γιάννης Καπετάνιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και τις έντονες αντιδράσεις για τη σειρά «Super Mammy», ενώ σχολίασε και το κίνημα #Metoo.

 

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός, «ο Μάρκος Σεφερλής στοχοποιείται και βάλλεται από παντού», ενώ για τις φήμες που θέλουν το «Super Mammy» να ρίχνει πρόωρα αυλαία, συμπλήρωσε πως όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων «άσχετων», καθώς το κανάλι έχει δώσει το «πράσινο φως» για να συνεχιστεί η σειρά και τόνισε πως δεν τους επηρεάζει τίποτα από όλα αυτά.

Το σχόλιο του Γιάννη Καπετάνιου για το #metoo

Όσον αφορά το κίνημα #MeToo, ο Γιάννης Καπετάνιος επεσήμανε «κι αυτά τα #MeToo, “ΣιΤου” και “ΨιΤου”, αυτά είναι για άλλους, για ξένους. Εμείς είμαστε υπέρ της ελληνικής μυθοπλασίας και του χιούμορ».

 

Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή ο Γιάννης Καπετάνιος

Ερωτηθείς αν το χιούμορ αλλάζει ανάλογα την εποχή, απάντησε «ακούω τα ίδια ανέκδοτα από την εποχή που εγώ ήμουν παιδάκι και με το ίδιο χιούμορ γελάω. Στοχοποιείται ένας άνθρωπος και βάλλεται από παντού και ξέρουμε από πού πηγάζουν όλα αυτά, αλλά δεν μας αγγίζουν. Προχωράμε με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση να κάνουμε τη δουλειά μας, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Αν το κάθε Instagram και ο κάθε πικραμένος και αρχόσχολος ασχολείται με όλα αυτά, εμάς δεν μας αφορά. Τη δουλειά μας την κάνουμε εδώ και 40 χρόνια με την ίδια επιτυχία και μας στηρίζει η αγάπη του κόσμου και έναν άνθρωπο, ο οποίος ταΐζει 60 οικογένειες είναι κρίμα και άδικο να στοχοποιείται από μία μικρή μερίδα του κόσμου. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον χαίρεται και εμείς τον στηρίζουμε, γιατί είμαστε χρόνια μαζί του και θα είμαστε δίπλα του όπως ξέρει και ξέρουμε».

 

enimerotiko.gr