Γιάννης Παπαμιχαήλ : «Γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις»
3 months, 2 days ago
6

Πρόσωπα και καταστάσεις, σε σχέση με όλα όσα έρχονται στην επιφάνεια για τον χώρο του θεάτρου, υποστηρίζει ότι γνωρίζει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εκτιμά, ωστόσο, πως δεν θα έπρεπε όλα αυτά να καταγγέλλονται στα «δικαστήρια των social media», όπως λέει, αλλά στη δικαιοσύνη. «Εννοείται ότι συμπαραστέκομαι σε όσους και όσες έπεσαν θύματα» τονίζει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη που ωστόσο αναρωτιέται γιατί δεν έγιναν οι καταγγελίες νωρίτερα, προκειμένου να μπορεί να επιληφθεί η δικαιοσύνη.

«Να κατανοήσω ότι εάν είσαι 18, 22 ετών έχεις τον φόβο , αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να πας κόντρα στο ‘σύστημα’ έχεις όμως αλλά 15 έτη να πας να καταγγείλεις αυτούς που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις. Να πας στον εισαγγελέα να κάνεις την καταγγελία, και να τους τσακίσεις και ποινικά και αστικά» γράφει συγκεκριμένα.
Πάντως, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αναφέρει πως 35χρόνια στον χώρο γνωρίζει πολλά, όμως δεν θα μιλήσει για όσα δεν αφορούν «τα του οίκου του».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Αυτό το πράγμα που ξαφνικά όλοι την ίδια χρονική στιγμή βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες, έχει λίγο κουράσει. Προσέξτε. Δεν λέω ότι τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικα δεν έχουν γίνει στο παρελθόν. Προφανώς και έχουν γίνει . ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ . Αλλά, η απορία μου είναι γιατί όλοι καταγγέλλουν στα ‘Δικαστήρια των social media’ και δεν πήγαν τότε, η εάν θέλετε μέσα σε ένα διάστημα 15 ετών ώστε να μην παραγραφούν αυτά τα αίσχη . Οκ να κατανοήσω ότι εάν είσαι 18, 22 ετών έχεις τον φόβο , αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να πας κόντρα στο ‘σύστημα’ έχεις όμως αλλά 15 έτη να πας να καταγγείλεις αυτούς που προέβησαν σε αυτές τις πράξεις. Να πας στον εισαγγελέα να κάνεις την καταγγελία, και να τους τσακίσεις και ποινικά και αστικά. Να ξέρετε ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, είμαι στο χώρο 35 χρόνια. Δεν θέλω όμως να μιλήσω για πράγματα που δεν αφορούν τα του οίκου μου…
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/giannis-papamihail-gnorizo-prosopa-facebook-05-02

in.gr