Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη γνωριμία στα γυρίσματα και η συγκατοίκηση που ήρθε νωρίς
1 year, 10 months ago
6

Το ζευγάρι μίλησε για την γνωριμία του και το επόμενο βήμα στην σχέση του

Μία κοινή τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού και αναφέρθηκαν τόσο στην σχέση τους, όσο και στη νέα σειρά που πρωταγωνιστούν μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί κάθισαν στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησαν για όλα. Αρχικά, η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στην μακάβρια σκηνή που γύρισε για τις ανάγκες της σειράς μέσα σε ένα φέρετρο.

«Εγώ πάντως που μπήκα στο φέρετρο, ξεκουράστηκα, ήμουν τόσο κουρασμένη. Να παίζουν οι άλλοι, να λένε τα δικά τους… Εγώ λίγο ηρέμησα. Και να σου πω και κάτι; πόσοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό χωρίς να είναι … . Το έζησα κι αυτό, τσεκ. Πώς λένε όταν πας σε μια κηδεία είναι πολύ κοντά το γέλιο με το δάκρυ; Υπάρχει κι αυτό ότι μπορεί να σε πιάσει νευρικό ξαφνικά σε μια κηδεία, επειδή θες να ζήσεις. Το ξορκίζεις», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όσο για την συγκατοίκηση που ήρθε πολύ νωρίς για το ζευγάρι, ηΚατερίνα Γερονικολού παραδέχτηκε: «Δεν συνέβησαν ποτέ περίεργα πράγματα και για αυτό τον λόγο, συγκατοικήσαμε σχετικά γρήγορα για ένα νέο ζευγάρι. Γενικά, όταν είσαι με κάποιον, δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα. Το θέμα δεν είναι τι υποχωρήσεις κάνεις, αλλά να μη τα βλέπεις πια όλα αυτά, να μην ασχολείσαι».

Τέλος, μίλησαν για το ξεκίνημα της σχέσης και το πρώτο ραντεβού. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Πρώτα δουλέψαμε μαζί και μετά συγκατοικήσαμε. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν σε ένα γύρισμα. Είμαστε και μια γενιά που υπάρχουν και τα social στη μέση, οπότε αυτό με το πρώτο ραντεβού που υπήρχε κάποτε, έχει αλλάξει λίγο. Είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα, είχαμε και μια θεατρική παράσταση που μας είχαν προτείνει και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε».