Γιάννης Βαρδής – Η νέα αγωγή στον Τόνι Μαυρίδη και η πρόταση του Survivor
2 years, 7 months ago
6

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην κάμερα του okmag.gr και τον Νίκο Γεωργιάδη για το συγκινητικό δώρο στον Αντώνη Ρέμο, την πρόταση για τη συμμετοχή του στο νέο Survivor, αλλά και για τη νέα αγωγή στον Τόνι Μαυρίδη και τον Χριστόδουλο Σιγανό.

Το παιχνίδι που θα παρουσιάσει και αυτή τη σεζόν ο κουμπάρος του, Γιώργος Λιανός και, όπως όλα δείχνουν, θα δούμε και τον Γιάννη να συμμετέχει ως παίκτης.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Βαρδής την περασμένη Τρίτη μετά την απόρριψη της αγωγής που είχε κάνει στον Τόνι Μαυρίδη και τον Χριστόδουλο Σιγανό, εξαιτίας μιας λανθασμένης λέξης στο κείμενο, προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media που συζητήθηκε.

«Η αγωγή φτιάχτηκε πριν από δύο χρόνια» λέει ο Γιάννης που ζητάει μέσω των νομικών του εκπροσώπων 100.000 ευρώ για το τραγούδι «Περαστική» της Πάολας. που θεωρεί ότι είναι αντιγραφή του «Δεν τελειώσαμε» που είχε γράψει ο πατέρας του στον Νίκο Βέρτη.

Ο Γιάννης Βαρδής  επιμένει ότι για εκείνον το θέμα ήταν καθαρά ηθικό και όχι οικονομικό. Μάλιστα, ισχυρίζεται, ότι δεν θυμάται καν το ποσό που ζητάει στην αγωγή η οποία θα κατατεθεί εκ νέου αφού δεν το δικαστήριο δεν εξέτασε ποτέ την υπόθεση. «Δεν έχω τίποτα ούτε με την ερμηνεύτρια ούτε με τον συνθέτη» διευκρινίζει o ίδιος.

 

in.gr