Γιώργος Ασημακόπουλος – Αποφασίστηκε το μέλλον του στον ΑΝΤ1
2 years, 7 months ago
6

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 μετά την δυσαρέσκεια του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον ρόλο του στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Happy Day, ο πρώην παίκτης του Survivor ανακοίνωσε στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής και στη Φαίη Σκορδά ότι αποχωρεί.

Ο λόγος; Αφενός οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αφού έχει μαγαζιά με ρούχα, αφετέρου ο ρόλος που του δόθηκε στην εκπομπή, δεν είναι αυτός που περίμενε ότι θα έχει.

Αν και οι πληροφορίες ήθελαν, λοιπόν, τον Γιώργο Ασημακόπουλου να μην εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή έγινε η έκπληξη.

«Αποφασίσαμε από σήμερα, ότι παρουσιαστής αυτής της εκπομπής θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Και σιγά σιγά θα πάρω εγώ τη Φαίη και το αυτοκίνητο της εκπομπής και θα φύγουμε. Και μένει ο Γιώργος Ασημακόπουλος» είπε με χαμόγελο ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Λίγο να το πω γιατί από εχθές με έπαιρναν διάφορα τηλέφωνα. Ο Γιώργος έχει τα μαγαζιά και πηγαίνει. Δεν έχει πωλητές και πωλήτριες είναι εκεί. Οπότε θα έρχεται στην εκπομπή όταν μπορεί, αλλά θα κάνουμε και τις συνεντεύξεις που έχουμε προγραμματισμένες», είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να προσθέτει πως έχει αυξημένες υποχρεώσεις και πως λατρεύει την παρουσιάστρια που τόσο πολύ τον έχει στηρίξει

 

in.gr