Γιώργος Χειμωνέτος – «Έχασα το σπίτι μου σε πλειστηριασμό»
1 month, 8 days ago
6

Ο Γιώργος Χειμωνέτος,  μιλά για την απώλεια του σπιτιού του, τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στον χώρο της μόδας ενώ αναφέρεται και στην κόρη του, που πρωταγωνίστησε και στον «Ήλιο»

«Έχασα το σπίτι μου σε πλειστηριασμό»

«Έχασα το σπίτι μου σε πλειστηριασμό, απλά είμαστε ακόμα σε ένδικο αγώνα. Το 2013 έγινε ένας πλειστηριασμός, κατ’ εμέ παράλογος, περί της πρώτης κατοικίας. Έπεισαν τον δικαστή ότι εγώ μένω στο κομμωτήριο και ότι αυτό το σπίτι δεν είναι η πρώτη μου κατοικία, που ήταν το μοναδικό μου σπίτι και πατρικό μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Χειμωνέτος.

«Ο δικαστής για χ λόγους είπε ότι δεν είναι, κατοχύρωσε τον πλειστηριασμό, έφυγε το σπίτι. Αποδείξαμε μετά ότι δεν μένω στο κομμωτήριο, αλλά επέμεναν ότι δεν είναι αυτή η πρώτη μου κατοικία, αλλά δεν ξέρουν και πού είναι η πρώτη μου κατοικία».

«Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις, συνοδευόμενες με ανταλλάγματα. Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση, έχουμε συμφωνήσει για το τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά ακόμα δεν έχουμε υπογράψει», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Χειμωνέτος.

in.gr