Harry-Meghan: Στον “πάγο” για έναν χρόνο το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix μετά τη θύελλα αντιδράσεων για το “The Crown”
1 year, 6 months ago
6

“Τρομοκρατημένοι” φέρεται να είναι οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Netflix, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το “Τhe Crown“, με αποτέλεσμα η σειρά τους να αναβληθεί για τον επόμενο χρόνο.

Ο Harry και η Meghan δουλεύουν για τη δημιουργία της σειράς, ως μέρος της φημολογούμενης συμφωνίας τους 100 εκατομμυρίων δολαρίων με τον γίγαντα του streaming, περισσότερο από έναν χρόνο Ωστόσο, με το “The Crown” να κατηγορείται ότι κατασκεύασε μια “βλαβερή” δυσφήμηση κατά του βασιλιά Κάρολου απεικονίζοντάς τον να σχεδιάζει κρυφά να εκδιώξει τη βασίλισσα, το Netflix προτίμησε να δώσει αναβολή στην ημερομηνία προβολής της.

Photo by Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images

Το ντοκιμαντέρ αναμενόταν τον Δεκέμβριο, μετά την πέμπτη σεζόν του “The Crown”. Πηγή είπε στον ιστότοπο του Χόλιγουντ Deadline: “Στο Netflix αποφάσισαν να αναβάλουν το ντοκιμαντέρ”. Πρόκειται για συμπαραγωγή μεταξύ του Netflix και της Archewell Productions.

Οι υπεύθυνοι του κολοσσού του streaming λέγεται ότι είναι “τρομοκρατημένος” από την οργή που έχουν προκαλέσει ορισμένες ιστορίες στο “The Crown” – ακόμη και πριν μεταδοθεί τον επόμενο μήνα. Το Netflix, το οποίο δαπανά 11,5 εκατομμύρια λίρες ανά επεισόδιο για τη σειρά, που είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιτυχίες του, θα καλύψει τα χρόνια από το 1991 έως το 1997 και θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες από τη συνέντευξη της Diana στο Panorama το 1995. Ο βασιλιάς Κάρολος, τον οποίο υποδύεται ο Ντόμινικ Γουέστ, είναι η κυρίαρχη φιγούρα στο δράμα. Παρουσιάζεται να πιέζει τον πρωθυπουργό Τζον Μέιτζορ σε μια παράξενη προσπάθεια να εξαναγκάσει τη μητέρα του σε εκθρόνιση.

@wabbey/twitter

Απεικονίζει επίσης τον Κάρολο να μαλώνει άσχημα με την Diana, καθώς πλησιάζει το διαζύγιό τους, και να ερωτεύεται την Camilla. Μια πηγή παραγωγής είπε ότι η οργή των μέσων ενημέρωσης για τις ανακρίβειες – και η έλλειψη ευαισθησίας στην προβολή της σειράς τόσο κοντά στον θάνατο της βασίλισσας – “τρομάζει” το Netflix. Η πηγή είπε: “Η σειρά δεν αφορούσε ποτέ τον εντυπωσιασμό, αλλά ήταν επίσης πάντα ένα δράμα. Τα πρώτα χρόνια φαινόταν ότι όλοι ήταν χαρούμενοι να το ανέχονται“.

Πάντως αυτή η απόφαση να σταματήσει η σειρά ντοκιμαντέρ έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες αφού οι Σάσεξ φέρεται να ήρθαν σε αντίθεση με τους παραγωγούς τους σχετικά με την πραγματοποίηση “εκτεταμένης επεξεργασίας”.

instyle.gr