«Η γη της ελιάς» – Ιφιγένεια Τζόλα και Μανώλης Κλωνάρης ανυπομονούν για την πρεμιέρα
1 year, 1 month ago
6

«Η γη της ελιάς» ξεκινά να γράφει τη δική της ιστορία στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου στις 21:00, μεταφερόμαστε στη Μάνη, γνωρίζουμε τους ήρωες που εμπνεύστηκε η Βάνα Δημητρίου, μέσα από τις ερμηνείες ενός εξαιρετικού cast, και βιώνουμε μαζί τους όσα έρχονται να ταράξουν τη μικρή αυτή κοινωνία.

«Φέτος θα είμαι στη Γη της Ελιάς ως Βασιλική και θεωρώ ότι υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος αξίζει να δει τη σειρά. Είναι μια σειρά με πάρα πολύ δράση, πάρα πολύ μυστήριο, πάρα πολλά μυστικά και πάρα πολλά πάθη τα οποία θα οδηγήσουν τους ήρωες σε μία αλυσιδωτή συνέπεια των πράξεων τους. Αξίζει να το δείτε» δηλώνει η Ιφιγένεια Τζόλα μιλώντας για τη σειρά.

Με τη σειρά του ο Μανώλης Κλωνάρης δηλώνει:

«Θέλετε να σας πω γιατί να δει κανείς την ”Γη της Ελιάς” έτσι; Λοιπόν έχει ένα πολύ καλό σενάριο, με πάρα πολλές ανατροπές, με πολύ δυνατό καστ και έναν σκηνοθέτη που είναι έτοιμος να τα δώσει όλα».

 

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα

Μάνη, Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς. Η Μυρτάλη πηγαίνει να συναντήσει τον αγαπημένο της, τον Στέφανο, σε ένα ξύλινο σπιτάκι που βρίσκεται στην άκρη του πατρικού της κτήματος.

Ενώ το ζευγάρι είναι μέσα, κάποιοι βάζουν φωτιά, με στόχο η δολοφονία τους να φανεί σαν ατύχημα.

Μία εβδομάδα αργότερα, στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης, είναι βαριά άρρωστος.

Η μοναχοκόρη του, η Μυρτάλη, έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν ξέρει αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Όταν ο Ιπποκράτης φύγει απ΄ τη ζωή, οι μάσκες θα πέσουν.

Η Αθηνά, γυναίκα του από δεύτερο γάμο και μητριά της Μυρτάλης, θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, ενώ παράλληλα θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια από την οικογένεια Βρεττάκου.

Τα αδέλφια του Ιπποκράτη, ο Ισίδωρος και η Ιουλία, καλούνται να κρατήσουν τις ισορροπίες σε μια οικογένεια που δείχνει πλέον διαλυμένη. Το μεγαλύτερο χτύπημα, όμως, θα έρθει όταν ανοιχτεί η διαθήκη του Ιπποκράτη.

Ο καιρός περνάει και φτάνει η μέρα του γάμου τού Μάνου, γιου του Ισίδωρου Βρεττάκου, με τη Στέλλα, τη μοναχοκόρη τής οικογένειας Στεφανέα. Όλοι βρίσκονται στην εκκλησία και περιμένουν τη νύφη, αλλά ένα τρομερό φονικό και μια ανατριχιαστική εικόνα που θα αντικρύσουν, θα στοιχειώσει τις οικογένειές τους για πάντα!

Τώρα πια, τίποτα δεν μπορεί να σβήσει αυτή τη φωτιά του μίσους και της εκδίκησης που άναψε…

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00

 

in.gr