Η Γκαλ Γκαντότ ενσαρκώνει στη μεγάλη οθόνη την αισθησιακή πλευρά της Βασίλισσας Κλεοπάτρας
14 days ago
6

Την αισθησιακή πλευρά της Βασίλισσας της Αιγύπτου ετοιμάζεται να προβάλλει η Ισραηλινή ηθοποιός – «Θα σας δείξουμε όλες τις πλευρές της, το πόσο έξυπνη και ικανή ήταν, αλλά και το πόσο σέξι και ελκυστική», δήλωσε

Έτοιμη να αναλάβει το νέο της ρόλο είναι η Ισραηλινή ηθοποιός που εντυπωσίασε την κινηματογραφική βιομηχανία με την ερμηνεία της ως σούπερ ηρωίδα.

Μπορεί ο ρόλος της Κλεοπάτρας να διαφέρει από όσα έχει κάνει εώς σήμερα, όμως η Γκαλ Γκαντότ δηλώνει ενθουσιασμένη που της δίνεται η ευκαιρία να υποδυθεί την Βασίλισσα της Αιγύπτου.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλές λεπτομέρειες, αλλά θα σας πω ότι αυτή τη φορά ετοιμαζόμαστε να ζωντανέψουμε την ιστορία της Κλεοπάτρας», αναφέρει η Γκαλ Γκαντότ σε συνέντευξή της στο InStyle που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, η ταινία δε θα εστιάζει μόνο στη «δύναμη» και τις «στρατηγικές ικανότητες» που χαρακτήριζαν τη Βασίλισσα Κλεοπάτρα, αλλά και στην σεξουαλικότητά της και στον ρόλο της ως γυναίκα.

«Θα σας δείξουμε όλες τις πλευρές της. Το πόσο έξυπνη και ικανή ήταν, αλλά και το πόσο σέξι και ελκυστική. Είχε τεράστιο αντίκτυπο στην κοινωνία, ακόμα και στον τρόπο που ζούμε σήμερα εμείς οι γυναίκες», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όταν αρχικά, έγινε γνωστός ο ρόλος που θα υποδυθεί η Γκαλ Γκαντότ, υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις, με την πλειοψηφία να υποστηρίζει πως η εν λόγω ηθοποιός δεν είναι η κατάλληλη επιλογή. Το κοινό θα προτιμούσε σε αυτό το ρόλο κάποια ηθοποιό με Αραβική ή Αφρικανική καταγωγή.

Η ίδια όμως, δεν πτωείται και αναφέρει σχετικά με τις κριτικές του κοινού. «Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι η Κλεοπάτρα είχε ρίζες από τη Μακεδονία. Ψάχναμε λοιπόν, μία ηθοποιό από εκεί, όμως δεν καταφέραμε να τη βρούμε. Εφόσον, λοιπόν, εγώ είχα όλο αυτό το πάθος να την υποδυθώ, γιατί να μην το κάνω; Λόγω της καταγωγής μου;», είπε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω φίλους από όλο τον κόσμο, μουσουλμάνους, χριστιανούς, άθεους, βουδιστές, εβραίους. Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι. Και έτσι, παίρνοντας αυτό το ρόλο, θέλω να γιορτάσω την κληρονομιά που άφησε η Κλεοπάτρα και να τιμήσω αυτό το ιστορικό πρότυπο, που τόσο θαυμάζω».