Η Kρις Τζένερ αποκάλυψε πως η Μπλακ Τσάινα θα «δολοφονούσε» τον γιο της
2 years, 8 days ago
6

Η δίκη για τη συκοφαντική δυσφήμιση που άσκησε η πρώην του Ρομπ Καρντάσιαν, είναι γεμάτη αποκαλύψεις

Μπορεί πριν μερικούς μήνες ο Ρομπ Καρντάσιαν να έβαλε τέλος στην πολυετή δικαστική του διαμάχη με την Μπλακ Τσάινα, απορρίπτοντας την αγωγή κατά της πρώην συντρόφου του για χάρη της κόρης τους, όμως εκείνη δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Η 33χρονη τηλεπερσόνα και μητέρα του παιδιού του, έχει ξεκινήσει τον δικό της δικαστικό αγώνα και όσα ειπώνονται κατά τη διάρκεια της δίκης, προκαλούν σάλο στα ξένα tabloids. Ειδικότερα, στρέφεται εναντίον της διάσημης οικογένειας για συκοφαντική δυσφήμιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων κατά των Κρις, Κάιλι, Κιμ και Κλόε, για την ακύρωση της σειράς ριάλιτι Rob & Chyna.

Screenshot__1_

Τις προάλλες, κατέθεσε η μητέρα του Ρομπ Καντάρσιαν, Kρις Τζένερ, η οποία με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε ότι ανησυχούσε ότι η Μπλακ Τσάινα θα «δολοφονούσε» τον γιο της.

Η 66χρονη μάνατζερ, επέστρεψε στο δικαστήριο την Παρασκευή και περιέγραψε την κατάσταση του πρώην ζευγαριού ως «σπαρακτική». Η Τζένερ είπε πως η Τσάινα έβαλε κάποτε ένα όπλο στο κεφάλι του Ρομπ πριν μερικά χρόνια, κάτι που δεν θεώρησε αστείο, αντικρούοντας τους ισχυρισμούς της Τσάινα ότι το έκανε για πλάκα.

«Είπε ότι ήταν αστείο, η Τσάινα είπε ότι ήταν αστείο, αλλά δεν είναι. Έχω φρικτές αναμνήσεις από όταν ήμουν στο Παρίσι με την κόρη μου έξω από ένα διαμέρισμα», δήλωσε αργότερα η Κρις στη Sun, αναφερόμενη στη ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν υπό την απειλή όπλου, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Η Τσάινα παραδέχτηκε στη δίκη πως στο παρελθόν προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή του Ρομπ το ίδιο βράδυ με το πιστόλι, τυλίγοντας ένα φορτιστή κινητού γύρω από τον λαιμό του, δηλώνοντας ότι απλά το έκανε με παιχνιδιάρικο τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, η Κρις επισήμανε ότι ο γιος της «έκλαιγε υστερικά» για την «πολύ, πολύ ταραχώδη κατάσταση», αλλά δεν κάλεσε την αστυνομία επειδή ήθελαν να το κρατήσουν στην οικογένεια και να προστατέψουν τη μικρή κόρη τους, Ντριμ Ρενέ Καρντάσιαν.

Η Τζένερ πρόσθεσε επίσης στην κατάθεσή της πως «υπάρχει πολύ δράμα, το οποίο έχω συνηθίσει στην οικογένειά μου», κι όπως φαίνεται θα υπάρχει και συνέχεια αφού η συγκεκριμένη οικογένεια δεν σταματά ποτέ να βρίσκεται στην επικαιρότητα για διάφορους λόγους.