Η «μεταμόρφωση» της Μαριέττας Χρουσαλά: Δεκάδες αντιδράσεις από τους followers της με την φώτο που ανέβασε
1 year, 5 months ago
6

Μαριέττα Χρουσαλά, που την τελευταία δεκαετία είχε αφοσιωθεί στον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους, επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αμερική, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ετοιμάζει και την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση.

 

Ειδικότερα, η Σταρ Ελλάς του 2003 αναρτά αρκετά Insta Stories από την καθημερινότητά της, αλλά και από τις προετοιμασίες του νέου επαγγελματικού βήματος που θα κάνει, το οποίο σηματοδοτεί και την επιστροφή της στην τηλεόραση, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Χθες, Τετάρτη, το βράδυ, το μοντέλο θέλησε να «παίξει» με τους ακόλουθούς της, να μεταμορφωθεί και να τους βάλει να ψηφίσουν κιόλας.

Η παρουσίαση του MadWalk από τη Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά μεταμορφώθηκε σε Demy, επιλέγοντας ένα φίλτρο του Instagram που έκανε τα μαλλιά της ξανθά σε ψηλή αλογοουρά με όγκο. Έκανε και ψηφοφορία, μάλιστα, ρωτώντας τους ακόλουθούς της αν μοιάζει με την τραγουδίστρια ή όχι, χωρίς να παρουσιάζει τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

 

Το μοντέλο θα είναι φέτος η παρουσιάστρια των MadWalk, του σόου που ενώνει τη μόδα με τη μουσική και η οποία θα προβληθεί στο MEGA, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο μοντέλο να επιστρέψει στην τηλεόραση, μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ως διαγωνιζόμενη στο Dancing With The Stars II, το 2011.

 

Τα MadWalk θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Μέχρι στιγμής, η Μαριέττα Χρουσαλά έχει δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία από τα backstage της φωτογράφισης για το teaser του θεσμού της μόδας και της μουσικής, στην οποία δείχνει εντυπωσιακή.

«Είσαι αστεία! Με ποιο δικαίωμα με παίρνεις τέτοια ώρα τηλέφωνο;»: Χαμός στο Twitter με Σπυροπούλου – Πετρογιάννη

 

Από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον Λέοντα Πατίτσα, η Μαριέττα Χρουσαλά απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και αφοσιώθηκε πλήρως σε εκείνον και μετέπειτα στα 3 παιδιά τους, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

 

Η παραμυθένια ζωή της Μαριέττας Χρουσαλά

Ο έρωτας του μοντέλου με τον εφοπλιστή ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008, στη Βενετία, όταν ο Λέων γονάτισε μέσα σε μια γόνδολα και της ζήτησε να παντρευτούν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010, ενώ η νύφη, με νυφικό από τη Σήλια Κριθαριώτη, έφτασε στο εκκλησάκι συνοδευόμενη από τον αδελφό της, Θανάση και τη μητέρα της, Αγλαΐα.

Στην 24 Οκτωβρίου του 2012, η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Μάργκω. Λίγα χρόνια αργότερα, στις 4 Μαρτίου 2015, η Μαριέττα Χρουσαλά φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Σπύρο, ενώ ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο το 2018 και έλαβε το όνομα του πατέρα της, Κωνσταντίνου, που έχει φύγει από τη ζωή.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, σε συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, το 2021, υπογράμμισε «θα σκεφτόμουν να επιστρέψω αν υπήρχε κάτι ωραίο, να ήταν μια ωραία παραγωγή, που να μου ταιριάζει. Είχα προτάσεις που νομίζω ότι δεν μου ταίριαζαν, άλλες φορές κάποια πράγματα που ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν ακόμα συζητήσεις, δεν υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο. Θα μου άρεσε να επιστρέψω συνειδητά και να είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Μαριέττα Χρουσαλά Madwalk

 

 Enimerotiko.gr