Η Παραλία: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της σειράς όπου πρωταγωνιστεί η Δανάη Μιχαλάκη
18 days ago
6

Η Δανάη Μιχαλάκη πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε σειρά που ήδη γυρίζεται και φέρει τον τίτλο «Η Παραλία». Πρόκειται για ακόμη μία μεταφορά βιβλίου, που θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ και βασίζεται στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι».

Η σειρά εξελίσσεται στα Μάταλα της Κρήτης το 1969 και πρωταγωνίστρια θα είναι η Δανάη Μιχαλάκη, η Δρόσω των «Άγριων Μελισσών» που ξαναμπαίνει σε ρόλο εποχής που ήδη έχει μελετήσει. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Στέφανος Μπλάτσος.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο: Δανάη Μιχαλάκη – Κώστας Νικούλι
Όσο για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι αποτελείται από δυο ιδιαίτερα αγαπημένους ηθοποιούς, τη Δανάη Μιχαλάκη που εδώ και τρία χρόνια πρωταγωνιστούσε στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, και τον Κώστα Νικούλι ο οποίος με τη συμμετοχή του στον «Σασμό» του ALPHA άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μάλιστα, ρόλο στη σειρά θα έχει και ο πατέρας της Δανάης, Γιώργος Μιχαλάκης, ενώ το καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Μάκης Παπαδημητρίου. Το βιβλίο έχει γίνει και ταινία μικρού μήκους, με τον ίδιο τίτλο, «Η παραλία» σε σκηνοθεσία Ειρήνης Λουκάτου με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κουκουράκη ο οποίος είναι ο τελευταίος που συμφώνησε να συμμετέχει και στην πρωταγωνιστική ομάδα της σειράς.

Η υπόθεση της σειράς 
Ήταν ένα κορίτσι, ήταν και ένα αγόρι, ήταν καλοκαίρι. λουλούδια στα μαλλιά… αλλά και ένα έγκλημα στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, στα Μάταλα της Kρήτης 26 Μαρτίου του 1969. Η Υπατία (Πάτυ), η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας, φτάνει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού έκτακτα από το Λονδίνο όπου σπουδάζει γιατρός.

Γνωρίζει εκεί τον Χάρι, ένα νεαρό χίπι και γοητεύεται. Εκείνος την καλεί να επισκεφθεί τα Μόταλα όπου ζει μαζί με άλλους χίπις. Η κοπέλα πάει, χωρίς να έχει ιδέα τι θα συναντήσει εκεί.

Φτάνοντας καταλαβαίνει πως δεν είναι απλά μια παραλία και πως δεν είναι απλά ένα καλοκαίρι. Είναι ένα περίεργο και όμορφο κοινόβιο των παιδιών των λουλουδιών, ανέγγιχτο από m δικτατορία και τον έξω κόσμο, που συνυπάρχει άλλοτε καλά και άλλοτε με δυσκολία με την τοπική συντηρητική κοινωνία.

Η κοινωνία πάλι της παραλίας, διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχει γνωρίσει η Υπατία, την αφομοιώνει και με τις ιστορίες της την κλειδώνει εκεί, να περιμένει το καλοκαίρι της αγάπης μαζί με όλους τους άλλους. Όμως αυτό δεν έρχεται ποτέ. Ένα στυγερό έγκλημα παγώνει τους πάντες και το νεαρό κορίτσι βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα καθώς η δολοφονία αυτή συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν και τα μυστικό της.

Δείτε το βίντεο 

protothema.gr
Η Παραλία | Έρχεται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1