Ιωάννα Τριανταφυλλίδου : «Εξευτελίζουμε την ηθική των θυμάτων και στοχοποιούμε τους γονείς τους»
1 year, 9 months ago
6

Σε ανάρτησή της στο Instagram η γνωστή ηθοποιός σχολίασε τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια κατά την τηλεοπτική υπεράσπιση του εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη

Οι δηλώσεις του συνήγορου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, αλλά και της δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, Ιωάννας Μάνδρου, έχουν προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις εκ μέρους των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, που τις έχουν καυτηριάσει, άλλοτε οργισμένα και άλλοτε ειρωνικά.

Ανάμεσά τους και η γνωστή ηθοποιός, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που σε story που ανάρτησε στο Instagram φαίνεται πως αναφέρεται σε αυτές τις δηλώσεις, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός φάνηκε να έχει φορτιστεί συναισθηματικά από τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια, λέγοντας ότι οι δηλώσεις του «εξευτελίζουν την ηθική των θυμάτων» και «στοχοποιούν τους γονείς».

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αποπροσανατολίζουμε λέγοντας ότι οι καταγγελίες εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Εξευτελίζουμε την ηθική των θυμάτων. Αμφισβητούμε την αξιοπιστία των μαρτύρων. Στοχοποιούμε τους γονείς για την αμέλειά τους. Υποστηρίζουμε ότι τα θεατρικά κείμενα ευθύνονται για τη διαστροφή. Αν αυτοί είναι οι κανόνες της “δικαιοσύνης” πολύ χαίρομαι που δεν τους έχει το θέατρο!»