Ειρωνεία και απαράδεκτες προσβολές Snik για Γιώργο Λιάγκα: “Ο γυμνoσιάλιαγκας και το 1% τηλεθέαση”
2 years, 2 months ago
6

Φαίνεται πως η κόντρα ανάμεσα στον Snik και στον Γιώργο Λιάγκα καλά κρατεί, η οποία και «ξαναφούντωσε» μετά τα σχόλια του παρουσιαστή για την πυγμαχία ανάμεσα σε Snik και Light.

 

Φυσικά ο Snik δίνει συνέχεια στα όσα σχολιάζονται στην πρωινή εκπομπή, καθώς ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου και «φωτογραφίζει» το «Πρωινό», κάνοντας νύξη για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τράπερ. Ο ίδιος στη συνέχεια ανέβασε και φωτογραφία ενός γυμνοσάλιαγκα, γράφοντας: «Κρατήστε αυτό το L».

 

Snik: Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον «αγώνα πυγμαχίας» και η έκρηξη της Σκορδά

«Πόσο θλιβερό είναι όταν πριν από λίγες μέρες κλαίει όλη η Ελλάδα γι’ αυτό που έγινε και για τη βία και συνεχίζουμε να ακούμε και να έχουμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους που ακολουθούν παιδιά να λένε “ελάτε να πλακωθούμε”. Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας. Πριν λίγες ημέρες όλοι κάναμε αναρτήσεις και δισκογραφικές και όλοι και λέγαμε πόσο αυτό το παιδί… για τη βία, συναντιούνται παιδιά και σκοτώνονται κι αυτοί λένε μεταξύ τους “έλα να πλακωθούμε”. Είναι άκομψο. Δεν μπορείς να λες από τη μια μέρα αυτό και μετά να μην σε ενοχλεί αυτό» είχε δηλώσει με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας την είδηση για την πυγμαχία ανάμεσα στους δύο τράπερς.

Ο Snik ανέφερε πως είχε δει, πως ο γνωστός παρουσιαστής είχε σχολιάσει την είδηση για τον αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα σε κείνον και στον Light, λέγοντας: «Είδα ότι το σχολιάσανε αυτό, αλλά δεν έχω κάτσει ούτε στο google να τα ανοίξω να ξέρεις. Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Άμα θέλει τον βάζουμε κι αυτόν στο undercard τον Λιάγκα, να βάλει τα γάντια του να παίξει. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα».

Τη δική του απάντηση δεν δίστασε να δώσει ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος δηλωσε: «Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο. Βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φέρεσαι ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι’ ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλουν τον σεξισμό και τη βία».

 

Η ντροπιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Snik για τον Γιώργο Λιάγκα

Υπενθυμίζουμε πως τον Οκτώβριο του 2019, ένας δημοσιογράφος από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά πήγε να ρωτήσει κάτι τον Snik και εκείνος της κατέβασε το μικρόφωνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του έγινε έξω φρενών. Λίγες ώρες μετά ο γνωστός ράπερ, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τα stories με μια ντροπιαστική και προσβλητική φωτογραφία, του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό στο Instagram, καλύπτοντας το κεφάλι του με ένα σαλιγκάρι.

Snik Γιώργος Λιάγκας

 

enimerotiko.gr