Ηθοποιοί και τραγουδιστές αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες: Η “τσαντιά”, το δώρο-φέτα και ο “σωσίας” της Έφης Σαρρή
2 years, 6 months ago
6

Για τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά καιρούς μίλησαν γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές στην κάμερα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στο MEGA. Οι ηθοποιοί αναφέρθηκαν στις ιδιαίτερες συνήθειές τους και αποκάλυψαν κάποια άβολα περιστατικά που έχουν ζήσει με θαυμαστές τους.

Όλα όσα διηγούνται ηθοποιοί και τραγουδιστές

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Παρθένης μοιράστηκε ένα απρόοπτο που είχε στο σούπερ μάρκετ. Το μοντέλο και ηθοποιός “έπεσε θύμα” μιας θαυμάστριάς του, που  “είχε ταυτιστεί με τον ρόλο” και τον χτύπησε με μια τσάντα. Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν στο σούπερ μάρκετ και ετοιμαζόταν να πληρώσει στο ταμείο, όταν, όπως είπε, ξαφνικά δέχθηκε “μια τσαντιά από πίσω”.

Η Ζοζεφίν, που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό με θαυμαστή της: “Ήρθε στο καμαρίνι μου και μου ζήτησε τη χτένα για να βουρτσίσει τα μαλλιά του”.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: “Όταν βλέπω κατσαρίδα, ειδικά εδώ στην Αθήνα, απλά φτιάχνω καφέ για να πιούμε, γιατί είναι… 8χρονες, οπότε έχουμε πολλά να μοιραστούμε από την πρωτεύουσα”.

Η Κατερίνα Τσάβαλου αποκάλυψε ότι στην τσάντα της έχει πάντα ένα φακελάκι με τσάι, ενώ ο Θοδωρής Φέρρης περιέγραψε τι του συνέβη την ώρα που τραγουδούσε: “Χόρευε ο κόσμος πάνω στην πίστα και ήρθε ένας άνθρωπος και μου λέει μήπως μπορείς να μου δώσεις 50 ευρώ να πληρώσω το μπουκάλι;”.

Όσο για την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για ένα απρόσμενο δώρο που έλαβε από θαυμαστή της που ήθελε να την ευχαριστήσει για την ωραία παράσταση που παρακολούθησε. “Πήγε απέναντι στο σούπερ μάρκετ και μου έφερε ένα κιλό φέτα” είπε.

Ένα τρομακτικό περιστατικό περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής και η Έφη Σαρρή : “Ανοίγω και βλέπω μπροστά μου έναν ξανθό, με ξανθιά περούκα, βαμμένο και ντυμένο σαν και εμένα και μου λέει δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή, είμαι εγώ” .

Η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε ένα ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο: “Στην πρεμιέρα έβρεχε και γλίστρησα την ώρα της παράστασης και έπεσα τούμπα”.

Η Τζένη Θεωνά την ώρα που έπαιζε σε παράσταση, κατά λάθος πήρε μαζί με το μαντό της και το… κάλυμμα του καναπέ.  “Συνειδητοποιώ ότι έχω ξηλώσει όλο το κάλυμμα του καναπέ και το σέρνω μέτρα ατελείωτα”, δήλωσε η ηθοποιός.