Jennifer Connelly: Η λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών
1 year, 11 months ago
6

Οι συντελεστές της ταινίας “Top Gun: Maverick” φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, με τους πρωταγωνιστές Jennifer Connelly και Tom Cruise να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Άνετοι και χαμογελαστοί φωτογραφήθηκαν παρέα και συνομίλησαν με τους θαυμαστές τους.

H βραβευμένη με Όσκαρ, Jennifer Connelly, εντυπωσίασε με την crystal custom Luis Vuitton τουαλέτα της.

Photo by Mike Marsland/WireImage

Το off shoulder φόρεμά της αναδείκνυε τη σιλουέτα της, ενώ η μεταλλική απόχρωσή του έδινε λάμψη στη συνολική εμφάνιση. Το στοιχείο που έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρον το φόρεμα, ήταν το υλικό. Ένα κεντημένο, βαρύ ύφασμα που απέπνεε χλιδή και glamourness.

Ολοκλήρωσε το look της με statement δαχτυλίδια, έναν slick κότσο και smokey eye makeup.

 

Photo by Mike Marsland/WireImage

H ταινία και οι θετικές κριτικές

Το «Top Gun: Maverick» υπολογιζόταν αρχικά να κυκλοφορήσει το 2019, όμως η πανδημία το ανέβαλε για 3 ολόκληρα χρόνια. Οι μέχρι στιγμής κριτικές το κατατάσσουν στις πιο επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς, ενώ άλλες μιλούν για το καλύτερο blockbuster της δεκαετίας.

Τριάντα έξι χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, η θρυλική ταινία «Top Gun» επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με τον Tom Cruise να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο του Pit – Maverick- Mitchell. Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 26 Μαΐου.

marieclaire.gr