JLo – Ben Affleck: Λύγισαν διαβάζοντας τους γαμήλιους όρκους – Η συγκινητική τελετή των 10 λεπτών
1 year, 9 months ago
6

Τρεις μήνες μετά τον αρραβώνα τους η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είπαν το I do σε μια ιδιωτική τελετή με την παρουσία μόνο των δύο από τα πέντε παιδιά τους.

Υπάλληλος που ήταν παρών στο παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας όπου τελέστηκε το μυστήριο το Σάββατο το βράδυ, δίνει λεπτομέρειες από τη γαμήλια τελετή. Η Kenosha Portis, που εργαζόταν ως μαρτυρας στο Little White Wedding Chapel το Σάββατο, είπε πως οι Bennifer έφθασαν για να παντρευτούν, λίγο πριν κλείσουν. Μιλώντας στο Good Morning America, η Portis είπε ότι το ζευγάρι ήταν πολύ συναισθηματικό και έκλαιγε στη διάρκεια της τελετής.

Credit: On The JLo

“Ήταν πολύ συναρπαστικό. Δηλαδή, κλείναμε και είδαμε έναν ξεχωριστό επισκέπτη να φθάνει. Άρχισα να τρέμω ελαφρά. Ξέρεις, “Θεέ μου, αυτή είναι η Jennifer Lopez που ετοιμαζόμαστε να παντρέψουμε” είπε η Kenosha.

“Καθώς διάβαζαν τους όρκους τους ο ένας στον άλλον, ήταν πολύ γλυκιά στιγμή, ήταν και οι δύο πολυ ΄συναισθηματικοί. Έκλαιγαν. Τα παιδιά τους στέκονταν πίσω τους. Εκείνη φορούσε ένα ωραίο, κομψό, δαντελένιο φόρεμα σε μπεζ χρώμα. Το πέπλο ήταν όμορφο. όλα ήταν κομψά και όμορφα. Κρατούσε μία όμορφη ανθοδέσμη με λευκά λουλούδια και εκείνος είχε μία μπουτονιέρα που ταίριαζε” περιέγραψε τις λεπτομέρειες του γάμου των δύο σταρ.

Σύμφωνα με το People, η Jennifer έφθασε στο ιερό ενώ από τα ηχεία ακουγόταν το “Here Comes The Bride”. Ελάχιστοι ήταν μάρτυρες του γάμου της χρονιάς κι ένας από αυτούς ήταν και ο κομμωτής Chris Appleton, της JLo.