John Travolta: Kατακτά τους… ελληνικούς αιθέρες – Η στιγμή της απογείωσης από την Αθήνα
1 year, 4 months ago
6

Ο John Travolta μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη στιγμή που το ιδιωτικό του αεροσκάφος απογειώνεται από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Ο Χολιγουντιανός σταρ ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram βίντεο από τη στιγμή της απογείωσης από την ελληνική πρωτεύουσα. “Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου απογειώσεις από την Αθήνα” προσθέτει στη λεζάντα ο σταρ, ενώ μαζί μοιράζεται εικόνες της Αθήνας από ψηλά.

Οι διάσημοι φίλοι του έσπευσαν να σχολιάσουν με τον ελληνικής καταγωγής Tommy Lee να αφήνει ένα emoji φλόγας, ενώ η Sharon Stone σχολιάζει ότι της λείπει.

Ο Travolta είχε επισκεφθεί την Αθήνα το καλοκαίρι και είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο πόζαρε μπροστά στην Ακρόπολη.

Τον Μάρτιο του 2022 ο σταρ αποκάλυψε μέσω Instagram ότι πήρε άδεια να πετάει με αεροπλάνο 737. Έμαθε να χειρίζεται αεροπλάνο όταν ήταν μόλις 15 ετών, ενώ έλαβε την πρώτη του άδεια πιλότου το 1978.

Έχει τουλάχιστον επτά αεροπλάνα, μεταξύ των οποίων ένα Boeing 707, Bombardier Challenger 601, Boeing 727 και τρία αεροσκάφη Gulfstream. Το να πετά αεροπλάνα χρησίμευε πάντα ως διαφυγή για τον Travolta, ο οποίος έχει ακόμη και ιδιωτικό διάδρομο για τα αεροπλάνα του στο σπίτι του στη Φλόριντα.

instyle.gr