Kate Middleton: «Κλάδος ελαίας» στη Meghan Markle – Θέλει να βάλει τέλος στη ρήξη
1 year, 6 months ago
6

Η Kate Middleton ελπίζει να βελτιώσει τη σχέση της με τη Meghan Markle, στη διάρκεια της επερχόμενης επίσκεψής της στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Us Weekly.

Μόλις ολοκληρωθούν τα σχέδια της Kate και του William για τη Βοστώνη, η πριγκίπισσα της Ουαλίας σχεδιάζει να τείνει κλάδο ελαίας στη Meghan σε μια προσπάθεια να επανενώσει τα αδέλφια και να επουλώσει τη ρήξη ανάμεσά τους” είπε πηγή στο περιοδικό. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η Middleton πιστεύει ότι αυτό “θα ήθελαν” οι αείμνηστες πριγκίπισσα Diana και βασίλισσα Ελισάβετ.

@prince_scarf/twitter

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan πνίγονται με το βαρύ πρόγραμμά τους, αλλά η Meghan είναι πρόθυμη να προσπαθήσει, αρκεί οι ημερομηνίες να μην συγκρούονται” συνέχισε η πηγή, σημειώνοντας ότι και τα δύο ζευγάρια θα βρίσκονται στην Ανατολική Ακτή τον Δεκέμβριο. Ο πρίγκιπας William και η Kate αναμένεται να παραστούν στη δεύτερη ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Earthshot στη Βοστώνη στις 2 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας το πρώτο τους ταξίδι στις ΗΠΑ από το 2014.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα ταξιδέψουν επίσης ανατολικά για το γκαλά του Βραβείου Ripple of Hope του οργανισμού Robert F. Kennedy Human Rights (RFKHR) στη Νέα Υόρκη περίπου το ίδιο διάστημα.

instyle.gr