Κατερίνα Γερονικολού: Αυτή είναι η συνήθεια του Γιάννη Τσιμιτσέλη που την ενοχλεί
1 month, 15 days ago
6

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της στην κάμερα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν”. Η ηθοποιός αποκάλυψε τη χειρότερη συνήθεια του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ αναφέρθηκε και στην ερώτηση που την ενοχλεί και δεν θα ήθελε να της ξανακάνουν.

“Ένα πράγμα που δεν ξέρετε για μένα είναι ότι όλοι οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν για τον τρόπο που οδηγώ. Μια συνήθεια μου που θα ήθελα να αλλάξω είναι να μην τρελαίνομαι τόσο πολύ για τα γλυκά ή έστω να βρω ένα γλυκό που δεν μου αρέσει. Μια συνήθεια του Γιάννη που θα ήθελα να αλλάξω είναι να μην πετάει τα ρούχα στο πάτωμα”, τόνισε η Κατερίνα Γερονικολού και πρόσθεσε:

“Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω ξανά μια εκπομπή, ωστόσο αν βρισκόμουν ξανά στην παρουσίαση θα ήθελα να είναι με κάτι που πραγματικά με αφορά. Μια εκπομπή για θέατρο, σινεμά, βιβλία και συνεντεύξεις συναδέλφων.

Η ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο συχνά είναι αν παντρευτώ και αν θα κάνω παιδιά. Θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση αρκετά προσωπική, αλλά και μια ερώτηση στην κοινωνία την οποία ζούμε, πλέον δίνει πίεση και άγχος σε ένα ζευγάρι και κυρίως σε μια γυναίκα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά ή δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ειδικά όμως για μια γυναίκα, με αυτή την ερώτηση είναι σαν να της υποδεικνύεις ότι αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να ακολουθήσει για την κοινωνία. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι αυτός ο μοναδικός και ο αποκλειστικός δρόμος ή αυτός που προσφέρει την ευτυχία, θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση εντελώς κατευθυνόμενη και την κάνουν συνήθως οι δημοσιογράφοι επειδή δεν την έχουν σκεφτεί καλά, επειδή έχουν συνηθίσει να την λένε. Είναι μια ερώτηση που πρέπει να αλλάξει”.