Κατερίνα Καινούργιου – «Λύγισε» ακούγοντας την ιστορία της Μαρίας Μπάρκουλη και το άγριο μπούλινγκ του γιου της
2 years, 1 month ago
6

Η Μαίρη Μπάρκουλη, με συγκινητικά λόγια, μιλά στη «Super Katerina» για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον γιο της, Νίκο, όσο ο αείμνηστος Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν άρρωστος και νοσηλευόταν στα νοσοκομεία.

Το bullying που δέχτηκε ο Νίκος, σε μικρή ηλικία και οι απίστευτες κακουχίες

«Δέχτηκε απίστευτο μπούλινγκ το παιδί, τον έκλειναν στην τουαλέτα και τον έδερναν. Με ειδοποιούν μία ημέρα από το σχολείο και πηγαίνω και βλέπω το παιδί από τη μέση και πάνω γιατί τον είχαν ξεγυμνώσει και τον  έσερναν μέσα στο χιόνι».

«Την τελευταία φορά που μπήκε στο νοσοκομείο ο Ανδρέας το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι και έβγαλε άφτρα στο στόμα και μου έδωσαν γέλη για τους καρκινοπαθείς ώστε α καταπιεί έστω νερό το παιδί. Έβγαζε για να δει πώς τηγανίζουν τα αβγά για να μπορέσει να επιβιώσει», είπε η Μαρία Μπάρκουλη.

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου

Εκεί η Κατερίνα Καινούργιου, βαθιά φορτισμένη καθ΄όλη τη συνέντευξη, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής

«Συγνώμη που συγκινούμαι, απλά γνωρίζοντας τον Νίκο και μιλώντας με τον Νίκο Κοκλώνη επειδή έχουν κάνει πολλές κουβέντες για το πόσο δύσκολα έχει περάσει, τον θαυμάζω πάρα πολύ. Θαυμάζω ένα αγόρι που από τόσο μικρό έχει πάρει τη ζωή στα χέρια του και είναι τόσο δεμένος με την έννοια της οικογένειας που νομίζω ότι πολλές φορές την ξεχνάμε με τους σημερινούς ρυθμούς της κοινωνίας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάντα με κατηγορούσαν και ήμουν το επίκεντρο. Σε όλα έφταιγα εγώ. Έδωσα την ζωή μου όλη» ομολόγησε συγκινημένη η Μαίρη Μπάρκουλη.

in.gr