Κατερίνα Καινούργιου: Σοκάρει η περιγραφή της – «Κόλλησε το μόριό του στη τζαμαρία και…» Η παρουσιάστρια μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην παιδική της ηλικία και συγκλονίζει
1 month, 9 days ago
6

Τον χρόνο πίσω γύρισε στη σημερινή (28/6) της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έκανε η Ιωάννα Σιαμπάνη, αναφέρθηκε στη δική της ιστορία από την παιδική της ηλικία.

Είπε συγκεκριμένα: «Θέλω να πω μια ιστορία δική μου που την έχω ξαναπεί. Ήμουν 7-8 χρονών στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας με ένα κοριτσάκι και κάναμε ποδήλατο και ξαφνικά έρχεται ένας κύριος, πολύ κομψά ντυμένος, και μας ρωτούσε επίμονα με τη φίλη μου αν μπορεί να πάει κάπου τουαλέτα. Εμείς δεν καταλάβαμε τότε αλλά άρχισε να μας κυνηγάει. Πάμε να μπούμε στην πυλωτή που είχε τζαμαρία και ο συγκεκριμένος γδύθηκε και θυμάμαι να έχει κολλήσει το μόριό του στη τζαμαρία και να τρίβεται.

Εμείς επειδή ήμασταν παιδάκια νομίζαμε ότι θέλει να μας κλέψει τα ποδήλατα αλλά το βλέπαμε αυτό και κλαίγαμε. Ανεβαίνοντας στους γονείς μας, προσπάθησαν να δουν τι έχει συμβεί, αν μας πείραξε. Η αστυνομία ήρθε και στο σπίτι μας και πολύ ευγενικά προσπάθησαν να μάθουν τι έγινε. Καιρό μετά τον έπιασαν γιατί πήγαινε και σε σχολεία, σε πάρκα…».