Κέιτι Πέρι: Σας κορόιδεψα όλους, ήταν απλά μέρος του σόου λέει για το βλέφαρό της που έπεφτε
1 year, 5 months ago
6

Η Κέιτι Πέρι έδωσε επιτέλους εξηγήσεις, σχετικά με το βλέφαρό της, που «έπεφτε» κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο κι έδειχνε την τραγουδίστρια στη σκηνή να προσπαθεί να «σηκώσει» το βλέφαρό της, οι θαυμαστές της ανησύχησαν, ενώ διάφορα σενάρια ακούγονταν σχετικά με το τι μπορεί να έχει συμβεί.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επρόκειτο απλά για ένα «τρικ» που ήταν μέσα στα πλαίσια του σόου της. «Σας καλώς όλους να δείτε το τρικ μου με το χαλασμένο μάτι στο Λας Βέγκας», έγραψε αρχικά, κάτω από ένα βίντεο από εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, μάλιστα, θέλησε να αστειευτεί για το κοστούμι που φοράει στην εν λόγω συναυλία. Πιο συγκεκριμένα, είναι ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα, που στο σημείο του στήθους φέρει δύο αλουμινένια κουτάκια, από τα οποία τρέχει… μπύρα.

«Ρίχνω μπύρα από το στήθος μου, δι****. Είναι κι αυτό κόλπο να ξέρετε, δεν θηλάζω πραγματικά με μπύρα», έγραψε στην ανάρτησή της.

Τα σχόλια στο Twitter από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο ήταν πολλά και διάφορα. Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι το γεγονός αυτό μπορεί να είναι ενδεικτικό παράλυσης του προσώπου (κάτι σαν αυτό που έπαθε ο Τζάστιν Μπίμπερ) ή ακόμη και ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Άλλοι μάλιστα, μίλησαν για αμβλυωπία ή καλοήθη βλεφαροσπασμό. Όπως φάνηκε όμως, επρόκειτο απλά για ένα μέρος του σόου.

protothema.gr