Kim Basinger: Το στιλιστικό ατύχημά της στα Όσκαρ – Η στιγμή που παραλίγο να μείνει γυμνή στη σκηνή
1 year, 2 months ago
6

Kim Basinger θυμάται την αξιομνημόνευτη νύχτα των 71ων βραβείων Όσκαρ, όταν παραλίγο να μείνει χωρίς φόρεμα στη σκηνή.

Η 69χρονη Χολιγουντιανή σταρ βίωσε “μία πραγματικά αξιομνημόνευτη νύχτα, για πολλούς λόγους“, μετά το στιλιστικό ατύχημα, που είχε στη σκηνή των Όσκαρ “με το λευκό στράπλες φόρεμα Randolph Duke“, όπως η ίδια περιγράφει σε μία ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram, όπου ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες

Όπως γράφει στην ανάρτησή της, αναλυτικά, η Kim Basinger, “ήταν τα 71α βραβεία Όσκαρ…. Στάθηκα πίσω από το τριώροφο περιστρεφόμενο Όσκαρ, ενώ ένας τύπος έσκυψε, φόρεσε ακουστικά και μέτρησε αντίστροφα από το 10 στα δάχτυλά του, με το βλέμμα του πάνω μου. Στο 5 περίπου, άκουσα κάτι στο πίσω μέρος του λευκού, μάξι Randolph Duke φορέματός μου POP… Έτρεμα και στενοχωρήθηκα, αλλά βγήκα στη σκηνή και έσφιξα τα χέρια μου στα πλευρά όσο σφιχτά γινόταν…” περιγράφει τη στιγμή που άνοιξε το φόρεμά της.

Συνεχίζει γράφοντας: “Προσεύχομαι.. ότι το φόρεμα δεν θα πέσει… και κράτησα αυτό το πράγμα ψηλά σε όλη τη διάρκεια της απονομής του βραβείου στον James Coburn… Μια πραγματικά αξιομνημόνευτη νύχτα… για πολλούς λόγους”

Και πρόσθεσε μία επισήμανση: “Μην ξεχνάτε… τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι είναι ραμμένοι πάνω στα ρούχα τους λίγες στιγμές πριν βγουν στο κόκκινο χαλί… Ο Νο1 φόβος: μην πέσεις κάτω #2: Τα ράμματα δεν θα αντέξουν!”

instyle.gr