Kirstie Alley: Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου – Τι αποκαλύπτει
1 year, 3 months ago
6

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο του θεάματος η είδηση του θανάτου της Kirstie Alley, στις αρχές Δεκεμβρίου, στα 71 της χρόνια, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της, που έχει στη διάθεσή του το Us Weekly, επιβεβαιώνεται η ημερομηνία θανάτου αλλά και διευκρινίζεται ότι η σορός της ηθοποιού αποτεφρώθηκε.

Η Kirstie Alley πέθανε στο σπίτι της στο Clearwater της Φλόριντα, στις 5 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της. Λίγο πριν από τον θάνατό της, η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παχέος εντέρου και λάμβανε θεραπεία στο Moffitt Cancer Center στην Τάμπα της Φλόριντα.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησαν τα παιδιά της με ανακοίνωσή τους στα social media.

Μεταξύ άλλων έγραψαν: “Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η καταπληκτική, ατρόμητη και στοργική μητέρα μας πέθανε έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, που μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε. Γύρω της είχε τους πιο στενούς συγγενείς της και πολέμησε με μεγάλη δύναμη, αφήνοντάς μας με τη βεβαιότητα της ατελείωτης χαράς της ζωής και τις όποιες περιπέτειες μάς περιμένουν”, ενώ πρόσθεσαν ακόμη: “Όσο εμβληματική και αν ήταν στη μεγάλη οθόνη, ήταν ακόμη πιο υπέροχη μητέρα και γιαγιά”.

real.gr