Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει γυμνή στην αγκαλιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου λίγο πριν από τη γέννηση του γιου τους
29 days ago
6

Πανευτυχείς γονείς είναι πλέον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος καθώς την περασμένη εβδομάδα απέκτησαν ένα αγοράκι. Δύο μέρες μετά την επιστροφή τους στο σπίτι από το μαιευτήριο, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, επίσημες φωτογραφίες που έβγαλε με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει γυμνό και αγκαλιά. Στη λεζάντα γράφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Το θαύμα της ζωής».

Όπως έκανε γνωστό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το μωρό θα πάρει το όνομα Βλάσσης, του πεθερού της, τον οποίο αγαπά πολύ.

Κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, συγκινημένη είχε δηλώσει, «Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

“Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, την περασμένη εβδομάδα έγινπάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου”.

 

instyle.gr